Medewerker wegbeheer

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Warnsveld
  • Vacaturenummer PR050847

Over de functie

Het is maandag, je vaste schouwdag. Je rijdt je schouwroute over de provinciale wegen. Ondanks dat het hard regent zijn er geen ongevallen, geen dode dieren op de weg en geen klachten van omwonenden. Na een paar uur schouwen komt plotseling een melding van de verkeerscentrale: een ongeval op de provinciale weg! Je gaat zo snel en veilig mogelijk naar de plek van het ongeluk. Een auto, die uitweek voor een overstekend hert, is op zijn kop in de berm beland. Als je ter plaatse bent, zet je snel de weg af rondom het ongeval. Gelukkig is er niets ernstigs aan de hand, want de bestuurder staat al naast zijn auto. Je staat wat geschrokken omwonenden te woord en stelt de bestuurder van de auto gerust. De hulpdiensten en de berger arriveren niet heel veel later. Jij zorgt ervoor dat de berger veilig zijn werk kan doen en het verkeer blijft doorstromen, want het begint al aardig druk te worden zo tegen het eind van de middag. Je schakelt een aannemer in die de berm herstelt. Als de problemen verholpen zijn keer je terug naar het steunpunt en maak je zorgvuldig melding van de schade aan de weg die ontstaan is na het ongeval.

Wie zoeken we?

Voor de locatie Stroe zoeken we een veelzijdige teamspeler die snel kan schakelen. Je praat gemakkelijk met mensen met verschillende rollen en achtergronden. Je durft besluiten te nemen en kan ook in moeilijke situaties juist handelen. Je bent van jezelf nieuwsgierig en geïnteresseerd aangelegd. Voor deze functie vragen wij mbo werk- en denkniveau. Je hoeft dus niet per se een mbo-diploma te hebben. Je bent gemotiveerd om ongeveer een jaar veel te leren, zowel vakinhoudelijk maar vooral ook over je eigen vaardigheden en talenten. Je wilt jezelf op beide vlakken ontwikkelen, ook nadat het leer-/werktraject is afgerond.

Functie eisen

- Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding;
- De reistijd van je huis naar het steunpunt mag maximaal een half uur bedragen. We zoeken nieuwe collega’s voor de steunpunten in Stroe en Rumpt. Maximaal een half uur reizen naar het steunpunt betekent ongeveer op 20-25 km afstand wonen. Dichterbij komen wonen is natuurlijk ook een mogelijkheid;
- Je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B, aangezien je vaak de weg op gaat;
- Je werkt full time (36 uur/week);
- Je draait mee in het bindingsrooster (consignatiedienst) voor calamiteiten- en gladheidbestrijding buiten werktijden (één week lang 24 uur per dag beschikbaar). Deze dienst heb je gemiddeld één keer per 4 à 5 weken.

Over het bedrijf

Provincie Gelderland, dichterbij dan je denkt
De provincie Gelderland maakt werk van de slogan 'dichterbij dan je denkt'. Ruim 1500 medewerkers werken samen aan een beter en mooier Gelderland voor bijna twee miljoen inwoners. De grootste provincie van Nederland is als overheidsorganisatie en als werkgever sterk in ontwikkeling. De samenleving vraagt dat we maatschappelijke opdrachten goed uitvoeren. Daarom zijn we op zoek naar medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor doelen en resultaten in hun werk.

Wat wij bieden

Een leuke afwisselende job, bij gebleken geschiktheid is er de mogelijkheid om in dienst van de opdrachtgever te komen.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via