(Leerling) Grondwerkers

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Vaassen
  • Vacaturenummer PR051005

Over de functie

In deze functie werk je gedurende een aantal maanden mee aan een groot renovatieproject van gemalen. Deze gemalen staan in woonwijken en parken, maar soms ook bij mensen in de tuin. Je komt te werken als assistent.

Je helpt met het vervangen van pompen of kleppen en hakt putranden vrij om deze vervolgens te vervangen. Op termijn wordt van je verwacht dat je ook zelfstandig op pad kan. Het betreft fysiek en seriematig zwaar werk (veel til- en graafwerk). Je start in deze functie om 07.00u en werkt tot +/- 16.00u. Parttime werk is vanaf drie dagen per week mogelijk.

Functie eisen

Voor deze functie is geen specifieke opleiding vereist. Ervaring in de GWW en/of enig technisch (sleutel)inzicht zijn echter zeer van belang. Heb je een VCA-certificaat, dan is dat een grote pré.

Daarnaast beschik je over:
- een aanpakkersmentaliteit. Je kunt kwalitatief goed werk afleveren op tempo en ziet het werk liggen.
- een rijbewijs B en eigen vervoer. Het is een pré wanneer je beschikt over een BE-rijbewijs
- je bent woonachtig in de regio Apeldoorn-Zutphen-Deventer
- een sterke fysieke gezondheid. Daarnaast ben je niet bang om vies te worden en om (op termijn) in wat krappere ruimtes te werken.
- je bent beschikbaar vanaf eind februari.

Over het bedrijf

Het betreft een groot bedrijf, actief in alle facetten van de GWW.

Wat wij bieden

Een functie bij een grote naam in de GWW in de omgeving Apeldoorn-Zutphen-Deventer. Je krijgt in deze functie veel vrijheid en de mogelijkheid om jezelf te bewijzen als (leerling) GWW'er. Bij een goede samenwerking is er zeker de mogelijkheid voor werk op langere termijn, eventueel met een contract bij de opdrachtgever. Het loon is conform CAO.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via