Waarnemend GD dierenarts op unieke lokatie! (najaar 2018)

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau WO
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Gorssel
  • Vacaturenummer PR051770

Over de functie

Voor deze dierenartsenpraktijk zijn wij op zoek naar een waarnemend dierenarts voor de duur van 3-4 weken binnen de periode 13-07-2017 tot 26-08-2017.
Nachtdiensten behoren ook tot de functie, de weekenddiensten niet. De nachtdiensten zijn over het algemeen rustig.

Functie eisen

Je beschikt over het diploma WO Diergeneeskunde. Je hebt ervaring in de 1e-lijns werkzaamheden en je kunt je zelfstandig redden in deze dierenartsenpraktijk. Er is wel een backup aanwezig; deze dierenartsenpraktijk werkt samen met 2 andere praktijken waar advies gevraagd kan worden. Het is belangrijk dat je klantgericht werkt en met de klant meedenkt.

Over het bedrijf

Het betreft een kleine dierenartsenpraktijk die gevestigd is op een unieke lokatie aan de rand van een dorp, nabij een mooi gebied. Deze praktijk hecht veel waarde aan een goede klantgerichtheid. Klanten kiezen voor de praktijk omdat de dierenarts tijd voor ze neemt, meedenkt en ze met respect behandelt. De praktijk is ruim ingericht en is goed geoutilleerd (digitale röntgen, gasanesthesieed).

Wat wij bieden

Deze functie is weliswaar geen grote functie, kijkende naar het aantal uur dat we te bieden hebben, maar wat deze functie bijzonder maakt, is dat je het woonhuis dat naast de praktijk staat, ter beschikking hebt. Dit is een mooi ruim huis (omgebouwde boerderij) dat grenst aan het buitengebied. Het is geen probleem om je partner of vriend/vriendin mee te nemen, zodat je in je vrije tijd kunt genieten van de omgeving en dingen kunt ondernemen. Om het huis zijn verschillende dieren aanwezig (schaapjes, konijn en 2 paarden) en je mag ook heerlijk paardrijden op de Haflinger.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via