Medewerker Varkens KI

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau LBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, langere tijd
  • Standplaats heino
  • Vacaturenummer PR051887

Over de functie

Voor deze functie hoef je niet persé een opleiding te hebben in de varkenshouderij, maar ervaring met varkens en/of beren is gewenst.
Indien je geen ervaring hebt moet je wel bereid zijn om het vak te leren en niet bang zijn voor de dieren, je werkt er namelijk dagelijks mee.
Je zal helpen met het verplaatsen van de beren van hun hok naar het dekstation en terug, je helpt bij het opvangen van het sperma en tevens zal je helpen met schoonmaakwerkzaamheden in en om de stal.

Functie eisen

Omdat het bedrijf een bepaalde gezondheidsstatus kent moet je als medewerker varkensvrij zijn. Dit houdt in dat je in je privé situatie niet met varkens in aanraking mag komen.

Over het bedrijf

Het betreft hier een bedrijf met locaties in Heerde en Heino. In dit geval zoeken we iemand voor de locatie in Heino.
Het bedrijf heeft een groot aantal beren waarvan ze het sperma opvangen voor de verdere distributie naar varkensboeren.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende functie voor langere tijd.
Je zal ingezet worden op de locatie in Heino.
De werktijden zijn globaal van 05.00 uur tot 11.00 uur en de werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag, in overleg met de opdrachtgever worden de exacte werkdagen samen bepaald. Minder dan 5 dagen per week beschikbaar is bespreekbaar!
Als jij de geschikte kandidaat bent dan zal je de komende maanden worden ingewerkt op de functie, in de vakantieperiode zal je waarschijnlijk volop ingezet kunnen worden.

Enthousiast geworden? Dan ontvang ik graag je CV met motivatie!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via