Zelfstandige hoveniers gezocht in omgeving Utrecht/Almere!

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Omgeving Utrecht
  • Vacaturenummer PR052007

Over de functie

Voor onze opdrachtgever, actief in de groenvoorziening, verzorg jij als zelfstandig hovenier een grote diversiteit aan werkzaamheden. Geen enkele dag zal hetzelfde zijn. Je zal voornamelijk werken in het kleinschalig groen. Voorbeelden van werkzaamheden zijn knip- en snoeiwerk, onkruidbestrijding, gazonmaaien, het planten van groen en het klein-onderhoud van de machines waarmee je werkt.

In deze functie zal je grotendeels zelfstandig (wel in een team) werken. Je hebt daarbij ook veel klantcontact.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je over een afgeronde MBO-opleiding in het groen, heb je ervaring als hovenier en kun je omgaan met de machines die worden gebruikt in de groenvoorziening. Daarnaast beschik je over eigen vervoer, een VCA en ben je servicegericht en communicatief sterk omdat je veel met klanten zult communiceren.

Als persoon ben je daarnaast leergierig ingesteld. Je kunt goed plannen en bent flexibel en dienstverlenend. Je beschikt over een flinke dosis plantenkennis en bent een aanpakker die graag in de buitenlucht werkt!

Over het bedrijf

Voor onze opdrachtgever zijn wij in de omgeving Utrecht/Almere op zoek naar een ervaren hovenier. Het betreft een functie binnen een landelijk actief vooruitstrevend bedrijf in de groenvoorziening in zowel het particulier- als zakelijk groen. De aangeboden functie is een functie die veel zelfstandigheid vraagt.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever biedt een afwisselende baan in de buitenlucht binnen een gezellige, informele werksfeer. Zij zoeken medewerkers voor langere termijn, waarbij in het verleden al veel medewerkers een contract bij de opdrachtgever aangeboden hebben gekregen. Er zijn voldoende mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgoei, wanneer jij je hebt bewezen binnen dit bedrijf.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via