Gedreven uitvoerder groenvoorziening

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Deventer
  • Vacaturenummer PR052010

Over de functie

Je bent leidinggevende van een aantal voormannen en wordt direct aangestuurd door de projectleider. Jij zorgt er voor dat de projectadministratie op orde is, stelt offertes op en onderhoudt contact met opdrachtgevers, bent het aanspreekpunt voor de voormannen en je bent mede-verantwoordelijk voor de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers op locatie. Je bent een echte netwerker en bent eager om mee te denken in de verbetering van de organisatie en haar projectprocessen en -uitvoeringen.

Functie eisen

Je beschikt uiteraard over een mbo diploma in de groenvoorziening. Heb je een hbo-opleiding? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren! Daarnaast beschik je over eigen vervoer en een VCA-VOL diploma en heb je minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Ook kun je:
- Met jouw actuele plantenkennis je medewerkers adviseren;
- Resultaatgericht werken. Je bent een aanpakker die gaat voor het beste resultaat;
- Jouw voormannen en medewerkers adviseren over relevante wet- en regelgeving (RAW, UAV-gc, ....);
- Gestructureerd werken met behulp van digitale systemen en kent Microsoft Office geen geheimen voor jou.

Over het bedrijf

Voor onze opdrachtgever, landelijk actief in de groenvoorziening, verzorg jij als uitvoerder voor een maximale efficiëntie van de projecten. Je bent de sturende en controlerende factor bij een grote diversiteit aan projecten in het groen en de daaraan verwante sectoren.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever biedt een afwisselende baan in de buitenlucht binnen een gezellige, informele werksfeer. Je komt te werken in een functie met veel verantwoordelijkheid, maar ook vrijheid! Je hebt veel contact met verschillende soorten mensen, waardoor geen dag hetzelfde zal zijn.

Zij zoeken medewerkers voor langere termijn, waarbij in het verleden al veel medewerkers een contract bij de opdrachtgever aangeboden hebben gekregen. Er zijn voldoende mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgoei, wanneer jij je hebt bewezen binnen dit bedrijf.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via