Internationaal Technisch Servicemedewerker Buitendienst

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Enschede
  • Vacaturenummer PR052592

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een Internationaal Technisch Servicemedewerker Buitendienst voor het bezoeken van slachterijen. Je verricht onderhoud technische werkzaamheden aan het systeem, zodat de continuïteit van de werking van het systeem te allen tijde gewaarborgd blijft. Je hebt nauw overleg met de technische dienst van de slachterij over de werking van de machine, je checkt de gehele machine en stemt eventuele aanpassingen af met de technische dienst. Dit alles gaat volgens opgestelde protocollen. Het is jouw taak om vertrouwen uit te stralen naar de klant en een optimale service te bieden.

Je bent de front office van de technische helpdesk, het aanspreekpunt voor de klant en het gezicht van het bedrijf.
In de nabije toekomst verleen je tevens assistentie tijdens demonstraties en de ingebruikname van de installatie

Functie eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die graag internationaal onderweg is. Je bent in het bezit van een afgeronde MBO+ opleiding. Je bent servicegericht en dienstverlenend ingesteld. Je denkt commercieel, kunt zelfstandig werken, bent analytisch, sociaalvaardig en je communiceert helder.
Je hebt gevoel voor techniek. Daarnaast heb je er geen problemen mee om veel in het buitenland te werken en alleen op pad te zijn. Ook ben je flexibel, het uitvoeren van de functie zal niet altijd binnen reguliere werkuren plaatsvinden. Je bent gedreven, resultaatgericht en bent in staat om goed overzicht te houden. Je bent nuchter ingesteld en staat met beide benen op de grond. Daarnaast beheers je de Engelse en Duitse taal uitstekend. Je hebt affiniteit met de slachtwereld.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie, waarbij geen dag hetzelfde is. Het is een baan met zeer veel dynamiek en zelfstandigheid, waarbij je nauw samenwerkt met je collega’s op kantoor. Het betreft een fulltime functie met een passend salaris.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via