Chauffeur CE/decorateur bloemen

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Deventer
  • Vacaturenummer PR052780

Over de functie

Onze opdrachtgever uit de regio Deventer verhuurt bloemen, planten en bomen en zijn direct uit voorraad leverbaar. Jij gaat deze mooie producten onderhouden en verzorgen door snoeien, bijmesten en liefde te geven. In onze grote bedrijfstuin word jij verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud. Ook word je ingezet bij het aanleveren en decoreren van evenementen in het binnen- en buitenland. Je ziet het werk liggen en neemt eigen initiatief. Je gaat werken aan projecten die niet van 9 tot 5 uitgevoerd worden. Je bent daarom bereid om onregelmatig te werken. Je bent in het bezit van een CE-rijbewijs met recente Code 95. Je bent flexibel, sociaal en een echte teamplayer.

Dit is een leuke combi-functie, enerzijds ben je vrachtwagenchauffeur en rijd je met een trekker/oplegger in binnen- en buitenland om naar evenementen te gaan. Anderzijds ben je aan het decoreren, planten en bomen aan het onderhouden, snoeien, bijmesten etc. etc. een leuke veelzijdige functie dus !

Functie eisen

Je hebt ruime ervaring in decoreren met groen en bloem en hebt affiniteit met de natuur en mooie producten. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE (must) en een geldige code 95. Je bent flexibel, sociaal en een echte teamplayer.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is elke dag met passie en vakmanschap bezig om o.a. evenementen, trouwerijen en feesten fantastisch aan te kleden en onvergetelijk te maken. Daarnaast verwelkomen ze in de winkel hun klanten die hun huis of bedrijfsruimte willen inrichten met de laatste trends in groen, bloem en woondecoraties

Wat wij bieden

Wij bieden een hele leuke zelfstandige job waarbij je zowel met het chauffeursvak bezig bent, als het werken met natuurproducten.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via