Operator en vervangend productieplanner

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats PUTTEN
  • Vacaturenummer PR053137

Over de functie

Als operator draagt u zorg voor de juiste afstelling en afregeling van de machine of productie-installatie, zodanig dat de gevraagde aantallen conform de voorgeschreven receptuur en conform de planning kunnen worden geleverd. Hiertoe stuurt u bij en bewaakt u het procesverloop. Geeft aanwijzingen en instructies aan medewerkers aan de lijn. U vervangt de productieplanner bij diens afwezigheid. Als planner plant u de productieactiviteiten binnen de productie- en inpakafdelingen, zodanig dat de klant – en voorraadordes tijdig en op efficiënte wijze worden geproduceerd.

Functie eisen

De juiste kandidaat bezit productietechnisch inzicht en heeft dus ruime ervaring in een productieomgeving. Nauwkeurigheid, flexibel, snel schakelen, technisch inzicht zijn sleutelwoorden die op u van toepassing zijn. U heeft een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid. Om ook als vervangend planner uit de voeten te kunnen dient u te beschikken over goede kennis van het officepakket en beheersing van de Engelse taal te hebben in woord en geschrift.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een vleesvewerkend bedrijf. Voor de vestiging in Putten zijn we op zoek naar een operator en vervangend productieplanner.

Wat wij bieden

Een baan met toekomstperspectief. U werkt met gemotiveerde en hardwerkende collega's. Het salaris is conform de CAO van de opdrachtgever.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via