Teamleider

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats PUTTEN
  • Vacaturenummer PR053143

Over de functie

U geeft leiding aan een vaste groep medewerkers aangevuld met inleenkrachten. U brengt de ploeg-, dag of weekplanning ten uitvoer voor uw productieafdeling en de ad-hoc planningen daarop. U realiseert de geplande productie en heeft daarbij scherp oog dat gevraagde hoeveelheden/aantallen volgens receptuur worden geleverd.

Functie eisen

U bent verantwoordelijk voor een goed voorbereide productie uitvoering en realiseert de dag- en weekproductie. U signaleert productieproblemen en draagt mogelijkheden aan om processen stabieler te maken. U kunt uw medewerkers motiveren en stimuleren en heeft een luisterend oor. U voert gesprekken tav functioneren, beoordelen en ziekteverzuim van uw medewerkers. U ziet toe op naleving van de HACCP- bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften. De persoon die wij zoeken is communicatief vaardig, besluitvaardig en kan goed plannen en organiseren. Ook bent u flexibel en stressbestendig en uiteraard heeft u leidinggevende capaciteiten.

Over het bedrijf

Voor onze opdrachtgever een groot vleesverwerkingsbedrijf zijn we op zoek naar een teamleider in Putten.

Wat wij bieden

Een baan met toekomstperspectief. Een 38-urige werkweek verdeeld over 4 dagen. Het salaris is conform de CAO van de opdrachtgever.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via