Medewerker Waterzuivering

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats PUTTEN
  • Vacaturenummer PR053153

Over de functie

De medewerker waterzuivering is verantwoordelijk voor het juist functioneren van de waterzuiveringsinstallatie. Hiernaast coördineert u de afvoer van diverse soorten (slacht) afval door derden. U werkt nauw samen met uw collega medewerker Waterzuivering, waarbij in overleg de uren tussen 04.00 uur en 19.00 uur worden ingevuld.

Functie eisen

U kunt onze waterzuiveringsinstallatie optimaal laten functioneren waardoor de jaarlijks vast te stellen doelstellingen op het gebied van vervuilingseenheden worden behaald. U rapporteert correct en tijdig. U reinigt de apparatuur van de installatie en houdt ook samen met u collega de ruimtes opgeruimd en schoon. U coördineert het laden van afvallen door derden en handelt de bijbehorende administratie, zoals het ondertekenen en archiveren van CMR’s af. Reiniging en beheer van de afvallen opslagruimten en een deel van het buitenterrein in de omgeving ervan behoort ook tot uw taken. U heeft een LBO opleiding, gericht op techniek, u bent communicatief vaardig, flexibel en af en toe bereid om op zaterdagen te werken

Over het bedrijf

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een medewerker waterzuivering. De werkzaamheden vinden plaats op de vestiging in Putten.

Wat wij bieden

Een baan met toekomstperspectief. Het salaris is conform CAO van de opdrachtgever.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via