2e monteur valbeveiliging gezocht met ambitie

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, langere tijd
  • Standplaats Zwolle
  • Vacaturenummer PR053692

Over de functie

In deze buitendienstfunctie ben je verantwoordelijk voor het correct en veilig monteren van valveiligheidsvoorzieningen, alsmede voor het onderhoud ervan. Dit doe je samen met de 1e monteur waardoor je veelal ondersteunende werkzaamheden uitvoert. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Startende vanaf de locatie Zwolle zal je samen met je collega's door heel het land inzetbaar zijn voor de werkzaamheden. De werkzaamheden worden conform de werkvoorschriften en de geldende wettelijke en technische normen uitgevoerd.

Functie eisen

- Geen last van hoogtevrees;
- Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat;
- Ook ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B en beschik je over eigen vervoer. ( Werktijden zijn vanaf 06:00 uur smorgens ma t/m vrij);
- De Nederlandse taal beheers je uiteraard goed.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is toonaangevend op het gebied van permanente systemen en oplossingen voor valbeveiliging. Hierdoor kunnen onderhoudsbedrijven verantwoord werken op daken, gevels en andere moeilijk toegankelijke locaties. Ze inventariseren zorgvuldig alle voorkomende veiligheidsrisico’s, brengen deskundig advies uit om die knelpunten te verhelpen en installeert daarna de speciaal daarvoor ontworpen valbeveiligingssystemen..

Wat wij bieden

Een uitdagende functie in een leuk en groeiend bedrijf. Tevens zijn er doorgroeimogelijkheden naar de functie als 1e monteur. Je werkt op diverse locaties door het land waardoor geen dag hetzelfde is. De beloning is conform bijbehorende CAO.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via