RMO chauffeur regio Nijkerk - Ede

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Lochem
  • Vacaturenummer PR053724

Over de functie

Als RMO-chauffeur haal je rauwe melk op bij melkveehouders in de regio Ede - Nijkerk. De melk wordt gelost bij melkfabrieken in Oost-Nederland. Het werk gaat het hele jaar door, dus ook in de nachten en op zon- en feestdagen. Na de inwerkperiode begint een nieuwe kracht altijd met dagdiensten. Wanneer hij / zij er klaar voor is, komen de nachtritten erbij. Er is plaats voor zowel een parttime als fulltime-chauffeur. Omdat de auto's in ploegendienst rijden, duurt een dienst doorgaans niet langer dan 12 uur. Minimale tijd per dienst is ongeveer 9 uur. Je komt in een team van loyale chauffeurs, die voor elkaar klaar staan en niet te beroerd zijn - indien nodig - een dienst te ruilen. De persoonlijke voorkeur qua inzetbaarheid van de kandidaat is bespreekbaar.

Functie eisen

De ideale kandidaat:
- Is in het bezit van rijbewijs CE, chauffeurspas en code 95;
- Heeft bij voorkeur minimaal 1 jaar ervaring met een trekker oplegger;
- Heeft geen bezwaar tegen nacht, en weekend diensten en is ook bereid om met de feestdagen te werken;
- Is gemotiveerd, servicegericht en klantvriendelijk;
- Woont binnen een straal van 25 kilometer van de standplaats Nijkerk.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever behoort tot de middelgrote transportbedrijven in Nederland. Dagelijks verzorgen ze de collectie van rauwe melk van een groot aantal veehouders, met name in de provincie Gelderland en de distributie naar de productielocaties van Friesland Campina.
De onderneming geeft door haar uitstraling en professionele organisatie, de opdrachtgever het gevoel en de overtuiging van een betrouwbare vervoersorganisatie, waarbij de opdrachtgever verzekerd is van kwalitatief hoogwaardig transport.

Wat wij bieden

Een afwisselende baan bij een groot transportbedrijf met een prima werksfeer. Salaris conform de cao beroepsgoederenvervoer, schaal D6, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder cursussen voor code 95.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je flexibel inzetbaar ten aanzien van wisselende werktijden? Dan is dit misschien wel jouw baan!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via