Biotechnicus / dierverzorgers art. 3 F

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Flevoland
  • Vacaturenummer PR053761

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij aan het uitkijken naar een Biotechnicus of een proefdierzorger art. 13 F voor de afdeling Dierverzorging en Biotechniek.

Als Biotechnicus ben je verantwoordelijk voor de praktische organisatie en uitvoering van dier experimenten. Je bewaakt de gezondheid van de proefdieren. Je bent verantwoordelijk voor de totale (dagelijkse) verzorging en behandeling van zowel grote landbouwhuisdieren als kleine proefdieren zoals muizen en ratten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de observaties,verzamelen van proefdata en assisteren bij operaties.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding Dierverzorging of een vergelijkbare opleiding.
Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde biotechnische opleiding inclusief de artikel 13F-bevoegdheid in het kader van de Wod of bent bereid deze cursus te volgen.
Je werkt kwaliteitsgericht en je hebt een flexibele inzet.
Je vindt het geen probleem om ingeroosterd te worden en (minimaal 1x per 3 weken) weekenddiensten en zo nodig avond- en nachtdiensten te verrichten.
Je bent een enthousiaste teamspeler, secuur en beschikt over een groot verantwoordelijk-heidsgevoel en kan zelfstandig werken.
Je bent bereid om dagelijks achter een SPF barrière te werken onder strikte procedures, waarbij ook quarantaine voorschriften gelden waarvan sommige voorschriften ook doorwerken in de privé sfeer.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever betreft een wetenschappelijk onderzoeksinstituut met diverse dierenafdelingen.

Wat wij bieden

Een inspirerende werkomgeving met daarnaast een modern arbeidsvoorwaardenpakket, met ruimte voor opleiding en ontwikkeling;
Een tijdelijk dienstverband, in eerste instantie via AB-Oost fase A, met een arbeidstijd van 25 uur per week voor een periode van 1 jaar, met mogelijk een verlenging;
Salarisschaal: afhankelijk van kennis en ervaring. Ter indicatie schaal 5 van de CAO DLO (max. 2560,- euro bruto per maand bij een full time dienstverband). Bij goed functioneren, behoort uitloop in schaal 6 (max. 2690,- euro bruto) tot de mogelijkheden
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via