Vakantiewerk voor aanpakkers Groningen en Drenthe

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO MBO+
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk vast Vakantieperiode
  • Standplaats Assen
  • Vacaturenummer PR053999

Over de functie

Vind jij het leuk om buiten aan het werk te zijn? En ben je op zoek naar een fulltime baan voor de zomer? Neem dan even contact met ons op!
Zodra het groenseizoen start, kan jij al aan de slag. Je werkzaamheden bestaan uit schoffelen, onkruid wieden en grasmaaien. Dit kan zijn op een bedrijfsterrein, begraafplaats of in een woonwijk.
Je kan ook aan de slag als grondwerker. Na een interne opleiding bestaan je werkzaamheden onder andere uit sleuven graven en kabels plaatsen. Er zijn bij Abeos meer mogelijkheid bij een breed aanbod aan opdrachtgevers. Dus reageren mag altijd.

Functie eisen

- VCA is mooi meegenomen, anders ben je bereid om deze via ons (op onze kosten) te halen
- Eigen vervoer
- Zin om aan de slag te gaan
- Fulltime in de zomer beschikbaar
- Niet bang voor vieze handen

Over het bedrijf

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan? Dan ben jij bij Abeos aan het goede adres! Wij zijn een van de grootste bureaus in Drenthe op het gebied van grond- en loonwerk, medewerkers in de groenvoorziening en de productie. Ben jij ook nog in het bezit van een VCA? Top! Wil jij die op onze kosten halen? Gaan we regelen. Lees gauw verder!

Wat wij bieden

Een baan voor de zomervakantie, maar als het bevalt, bieden wij jouw diverse opleidingsmogelijkheden binnen Abeos.
Zo kan je denken aan veiligheidscertificaten, opleidingen als grondwerker of diverse rijbewijzen die nodig zijn voor jouw droombaan.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via