Procesoperator

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Vacaturenummer PR054261

Over de functie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een nieuwe collega in het vaste team. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de productie van diervoer. Dit gebeurt voor een deel vanuit de regelkamer en voor een deel op de werkvloer. Vanuit de regelkamer stuur je het productieproces aan en signaleer je knelpunten.
Bijkomende werkzaamheden zijn eventueel het lossen van schepen met de kraan, het laden van vrachtwagens, heftruckwerk, het oplossen van storingen en gezien de stoffige omgeving behoort ook de bezem tot je vaste gereedschap. Het is een diverse functie waarbij je niet alleen een klein deel van de productie voor je rekening neemt, maar het gehele productieproces tot je taken behoort. Je komt te werken in dagdienst, maar reken niet alleen op 9 tot 5.

Functie eisen

Een betrouwbaar persoon met verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent leergierig en technisch onderlegd. Je bent niet het type dat het werk neerlegd stipt om 5 uur, maar pas zodra het af is.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een diervoederfabrikant uit de omgeving zuidwest Drenthe. Het bedrijf kenmerkt zich door hun nuchtere en gemoedelijke werksfeer. Ze bieden werk met uitzicht op een langdurig dienstverband. (naast deze vacature hebben we nog drie vacatures voor procesoperator in de directe omgeving)

Wat wij bieden

Een vaste werkplek met overname door opdrachtgever. Goede salariëring volgens de Graan-CAO.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via