Vakantiekracht: bobcat- + kraanmachinist

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Meppel
  • Vacaturenummer PR056905

Over de functie

Per direct zoeken we een vakantiekracht die niet bang is om vroeg op te staan en de handen uit de mouwen te steken. Hier staat dan wel tegenover dat je goed verdient en bijzonder werk hebt.
Voor de aanvoer van grondstoffen komen schepen binnen die gelost moeten worden. Dit gebeurt met behulp van een vaste kraan waarmee het ruim leeggeschept wordt. Er komt bij dat er een bobcat in het ruim geplaatst wordt waarmee je de grondstoffen op een bult zet voor de kraanmachinst. Het laatste beetje gebeurt met bezem en schep. Heb je het in je om ook de kraan te bedienen? Dan valt dat ook onder de mogelijkheden.
Komt er geen schip binnen? Dan is er nog genoeg te doen. Je zult dus full time kunnen werken. Ben je niet te bang om aan te pakken? Dan zul je afwisselend werk hebben.
Door de aankomsttijden en grootte van de vracht kunnen werktijden soms wisselen. Ook overwerken kan voorkomen.

Functie eisen

Bij voorkeur een persoon die overweg kan met machines. Een agrarische of technische achtergrond is een groot voordeel. Het belangrijkste is een betrouwbare persoon die niet houdt van zich verslapen en op tijd aan de dag wil beginnen (c.a. 06:00 tot 14:30). De periode is juli tot september, maar je mag al eerder beginnen.
Gezien de aard van de werkzaamheden is de minimumleeftijd 18 jaar.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Meppel.

Wat wij bieden

Tegenover het vroege opstaan en soms even doorpakken staat een goed salaris uit de Graan CAO.
Het salaris is afhankelijk van je leeftijd dus vraag gerust even na waar het op uit komt.
Ben je klaar met je studie en bevalt het van beide kanten? Dan heb je de mogelijkheid om te blijven werken. Direct aansluitend of in de nabije toekomst. In dat geval gaan je werktijden over naar een ploegensysteem.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via