Buitendienstmedewerker pluim-rundvee en varkenshouderij Noord Nederland

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau HBO HBO
  • Dienstverband Vast dienstverband Vaste baan
  • Standplaats regio Noord-Nederland
  • Vacaturenummer PR056920

Over de functie

Je start vanuit huis en bezoekt dagelijks meerdere pluimvee- en of varkensbedrijven. De planning maak je zelf waardoor je baas bent over je eigen agenda. Op de bedrijven controleer je of deze voldoen aan de criteria die er voor kwaliteitsprogramma’s zijn op het gebied van dierenwelzijn, voedselveiligheid en productintegriteit. Steeds meer veehouders kiezen voor marktgerichte concepten zoals het Beter Leven keurmerk, Varken voor Morgen en vele andere concepten. Regelmatig neem je monsters op deze bedrijven bijvoorbeeld voor diergezondheidsonderzoek. Belangrijk onderdeel van de functie is het opstellen van een duidelijke rapportage van bevindingen. Het bezoeken van diverse bedrijven en het ontmoeten van meerdere bedrijfseigenaren maakt dat geen dag het zelfde is en dat maakt deze baan als buitendienstmedewerker zo leuk. Naast inhoudelijke kennis kun jij dus goed omgaan met de mensen waar jij een controle uitvoert.
Als buitendienstmedewerker krijg jij een afwisselende functie in een dynamische organisatie. Je vindt het leuk om ‘van klus naar klus’ te rijden. Zelfstandig, klantgericht, ordelijk en besluitvaardig zijn eigenschappen die je goed beschrijven. Tot slot heb jij passie voor de veehouderij. Wij bieden je een jaarcontract aan dat we op termijn graag omzetten in een contract voor onbepaalde tijd.

Functie eisen

Een HBO diploma.
Kennis van agrarische productiesystemen; werkervaring in deze richting is een pré.
Goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden.
Je bent sociaal vaardig, besluitvaardig, analytisch, integer en nauwkeurig.
Je staat stevig in je schoenen.
Je bent woonachtig in de omgeving van Heerenveen bij voorkeur in de driehoek: Groningen-Hoogeveen-Heereveen of bereid om hier naar toe te verhuizen .

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een onafhankelijke controle en inspectie-instelling. Zij leveren diensten op het gebied van controle, certificering, keuren, classificeren, monstername, inspectie en automatisering. De bedrijfsonderdelen van onze opdrachtgever zijn NEN-EN ISO/IEC 17020 en NEN-EN 45011 geaccrediteerd c.q. NEN-ISO/IEC 27001 gecertificeerd.

Wat wij bieden

Medewerkers zijn bij onze opdrachgever de belangrijkste schakel. Dat zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden en de aandacht die we hebben voor medewerkers. Waarom werken bij deze opdrachtgever? Het is internationaal een toonaangevende partij en op het gebied van inspectie en certificering bepalen we mede de norm. Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen we daarin heel serieus. We werken met z’n allen hard om de wereld elke dag duurzamer en veiliger te maken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via