Fulltime zelfstandig werkende GD dierenarts

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau WO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats regio Barneveld
  • Vacaturenummer PR057491

Over de functie

Vanuit drie locaties in de Gelderse Vallei is deze praktijk actief met een team van 9 dierenartsen en 13 assistentes. Door toenemende groei is er binnen ons team op korte termijn een vacature voor een zelfstandig werkende GD dierenarts welke fulltime beschikbaar is en 1 op 4 diensten wil draaien.

Functie eisen

Wij zoeken voor deze praktijk een jonge, enthousiaste en communicatief sterke teamplayer. Persoonlijke ontwikkeling en groei worden gewaardeerd en gestimuleerd. Ervaring heeft de voorkeur in verband met zelfstandig spreekuur draaien en diensten doen.

Over het bedrijf

Bij deze groepspraktijk staat een bekwaam en enthousiast team van dierenartsen en assistentes voor u klaar om optimale zorg te bieden aan uw huisdier. Zij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en geven uitgebreide voorlichting over de mogelijke onderzoeken en behandelingen. Door het volgen van veel nascholingen blijven zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke baan met uitzicht (bij wederzijds goed bevallen) op een vaste aanstelling in een prettige werk- en woonomgeving.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via