Controleur eieren Raalte part-time

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Leusden
  • Vacaturenummer PR057604

Over de functie

Voor een opdrachtgever van ons die toezicht houdt op zoeken we een medewerker die de controle uitvoert op eieren tijdens het productieproces. Dit gebeurt bij een eierverwerkende producent in Raalte. De werktijden zijn op donderdag en maandag of van 6.00 - 14.00 of van 14.00 - 22.00, naar gelang je ingedeeld wordt en op vrijdag van 7.00 - 15.00 uur. Dit betreft oproepwerk!

Je wordt intern opgeleid en dit zal in 1 shift geleerd worden.

Hierna bezoek je zelfstandig ei-productenfabrikanten in de ei-sector in je regio voor het uitvoeren van inspecties tijdens de producties van ei-producenten en het vastleggen en rapporteren van de bevindingen.

Er worden duidelijke werkinstructies gemaakt en registratieformulieren.

Functie eisen

Je hebt enige ervaring in de levensmiddelenindustrie, je bent op afroep beschikbaar, je woont in de directe omgeving van Raalte, je bent flexibel, gemotiveerd en kan zelfstandig werken en plannen van de werkzaamheden.

Dit betreft een baan op afroep gedurende periode van ongeveer een half jaar.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever ziet door middel van controle, toezicht en kennis van de wetgeving in opdracht van de overheid toe op de naleving van de regelgeving op het terrein van eieren en pluimveevlees. De buitendienst verricht daartoe keuringen, inspecties, audits en bemonsteringen.

Wat wij bieden

We bieden een leuke en zelfstandige parttime job met goede verdiensten, je kunt dan denken aan een bruto uurloon tussen de € 13,- en € 14,-
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via