Automonteur

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO MBO MBO
  • Dienstverband Vast dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Staphorst
  • Vacaturenummer PR057967

Over de functie

Gezocht wordt naar een 1e of 2e automonteur, ook een leerling is welkom om te solliciteren. Het belangrijkste is motivatie en dat je goed binnen het team past.
Het is een voordeel wanneer je ook APK-keuringen kunt uitvoeren.
Binnen het bedrijf zul je veel afwisseling in werkzaamheden kennen, doordat er aan alle merken auto's wordt gewerkt van uiteenlopende leeftijden. De werkzaamheden die je uitvoert zijn natuurlijk afhankelijk van je ervaring, maar wat je nog niet beheerst zul je leren. Dit loopt uiteen van een bandenwissel tot schadeherstel.

Functie eisen

Rijbewijs B en MBO werk- en denkniveau

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is autobedrijf Stapel in Staphorst. Een middelgroot autobedrijf met een grote klantenkring in Staphorst en omgeving.
Het betreft een universele autogarage waar je alle merken zult treffen.
Deze autogarage verzorgt APK keuringen, groot- en klein onderhoud, bandenservice, aircoservice, schadeherstel, reparaties, ruitvervanging en heeft een eigen spuiterij en showroom.
Ben je hier werkzaam, dan zul je in een hecht team terecht komen van nog 7 collega's. Er heerst een gemoedelijke sfeer en er wordt gezocht naar een medewerker voor onbepaalde tijd.

Wat wij bieden

Een goede FT werkplek binnen een hecht en gezellig team. Het betreft een baan voor onbepaalde tijd. Betaling vanuit de Bovag CAO. Direct in dienst bij onze opdrachtgever behoort tot de mogelijkheden. Het betreft een baan voor langere tijd.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via