Waarnemend dierenarts omgeving Eindhoven

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau WO
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Utrecht
  • Vacaturenummer PR058226

Over de functie

Je hebt een proactieve, klantgerichte instelling en bent communicatief vaardig. Je weet wat je wilt, maar je bent flexibel en breed inzetbaar. Chirurgische ervaring en zelfstandig als dierenarts functioneren strekt tot de aanbeveling. Deelname in de weekenddienst in overleg.
Deze kliniek beheerst vele veterinaire disciplines en als dierenarts werk je samen met een enthousiast en ervaren team aan een verdere verbetering van de kwaliteit van onze zorgverlening.
Als dierenarts beantwoord je zelfstandig veterinaire vraagstukken (preventief en curatief), je doet methodisch onderzoek en stelt zelfstandig een diagnose vast om tot een gedegen en passend plan van aanpak te komen. Je voert therapeutische interventies uit en indien noodzakelijk verwijs je door naar een specialist.

Functie eisen

Ben jij ervaren en in het bezit van een diploma diergeneeskunde en ben jij dé dierenarts die met een deskundig en gepassioneerd team, in samenspraak met de eigenaar, de beste diergeneeskunde aanbiedt en ben je op zoek naar een leuke uitdaging?

Over het bedrijf

Voor de vakantie periode zijn wij voor onze klant in Eindhoven en omgeving op zoek naar een communicatief vaardige en gedreven dierenarts gezelschapsdieren voor 24-32 uur per week van 1 juli tot en met 1 september.

Wat wij bieden

Een waarneming in een hecht team en een leuke werksfeer
goed ingerichte praktijken die aan alle kwaliteitseisen voldoen
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via