Specialist Agrarische producten (MPR)

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Arnhem
  • Vacaturenummer PR057749

Over de functie

Abeos is voor CRV op zoek naar een gedreven kandidaat voor de functie van Specialist Agrarische producten, denk hierbij aan MPR verwerking, MPR dracht en Uiergezondheid.


De functie van Specialist Agrarische producten is uitdagend,veelzijdig en van grote waarde voor CRV. Je werkt binnen een klein team met een gerichte focus. Je werkt binnen een klein team dat verantwoordelijk is voor de materie rondom MPR verwerking, MPR dracht en uiergezondheid.
Als Medewerker Klantenservice 2e lijn ben je verantwoordelijk voor het geven van telefonische ondersteuning aan de veehouders en de interne organisatie. De medewerkers van de 2e lijn klantenservice hebben allemaal hun eigen specialisme. Voor deze functie is het wenselijk kennis van de rundveehouderij te hebben.

Deze functie is uitdagend en veelzijdig. Je werkt binnen een gedreven team, waarbinnen key-users zijn aangesteld voor verschillende onderdelen/producten, de klantenservice bestaat uit een 1e en 2e lijnservice en een backoffice.
- Je bent aanspreekpunt voor deze expertise zowel intern als extern samen met je collega's.
- Je zorgt ervoor dat veehouders begeleid worden bij vraagstukken rondom de MPR.
- Je onderhoudt nauwe contacten met externe partijen en leveranciers

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met kennis van de veehouderij, bij voorkeur interesse in de MPR. Je hebt deze kennis opgedaan middels studie of praktijk. Daarnaast is enige automatiserings kennis of interesse welkom.
Je bent proactief, je signaleert problemen en werkt oplossingsgericht. Je bent een netwerker die goed overweg kan met complexiteit en denkt oplossingsgericht. Je beschikt van nature over veel energie en doorzettingsvermogen.

Over het bedrijf

Abeos is voor CRV op zoek naar een gedreven kandidaat voor de functie van Specialist Agrarische producten, denk hierbij aan MPR verwerking, MPR dracht en Uiergezondheid.
CRV is een internationale onderneming op het gebied van rundveeverbetering. Hieronder wordt verstaan: de ontwikkeling, productie en verkoop van genetische producten en informatieproducten, maar ook dienstverlening, zoals fokkerij- begeleiding, melkproductieregistratie en kunstmatige inseminatie.
De producten en diensten vinden hun weg naar 50.000 klanten in ruim 40 landen. CRV heeft vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), België, Luxemburg, Duitsland, Tsjechië, Spanje, Brazilië,Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Australië en Zuid-Afrika.
AB Oost is dé flexpartner in de Agri- en Foodsector. Door onze jarenlange ervaring weten wij de juiste match te maken tussen bedrijven en medewerkers. De mensen die bij AB Oost werken zijn aanpakkers, resultaatgericht en betrokken.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met een structureel karakter.
Beloning op basis van de CAO Rundveehouderij.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via