Loonwerk in de grond-, weg- en waterbouw

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Heeten
  • Vacaturenummer PR058269

Over de functie

Als loonwerker in de grond- weg en waterbouw is geen dag hetzelfde. Samen met een team van collega’s ben jij verantwoordelijk voor het allereerste stadium in een nieuw of bestaand bouwproject. Je kan hierbij denken aan werkzaamheden zoals het ontgraven en verzetten van grond, het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand. Daarnaast kan het voorkomen dat je verhardingen en funderingen aanlegt. Het belangrijkste is dat jouw werk zorgt voor een goede ondergrond. Jouw werk moet dus nauwkeurig en vakkundig worden uitgevoerd. De werkzaamheden zijn voor 36 tot 40 uur per. Zo nu en dan wordt er in het weekend doorgewerkt om een klus te klaren.

Functie eisen

Natuurlijk zou het mooi zijn, als jij beschikt over jaren ervaren. Heb jij dit niet? Dan is dit zeker niet direct een reden tot afwijzing. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je ervaring hebt in de bouw of techniek en aan het twijfelen bent over een nieuwe stap in je carrière. Ook dan is dit misschien de kans voor jou.

Opleiding
Voor het grondwerk heb je geen specifieke ervaring nodig. Wel is het een pre als je reeds beschikt over een VCA certificaat of bereidt bent om deze via Abeos te behalen. Dit betekend dus wel studeren in je eigen tijd, maar wel een mooi certificaat rijker.

Over het bedrijf

Wij hebben diverse opdrachtgevers binnen de agrarische en industrie sector

Wat wij bieden

Een leuke en uitdagende baan als loonwerker.

Je wordt goed beloond conform de CAO Productiegerichte Dierhouderij
Wil je je verder ontwikkelen in de sector? Schroom niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.
Abeos biedt je afwisselende opdrachten en ruime mogelijkheden tot (bij)scholing via onze vakschool.
Bij goed functioneren bieden wij je een baan met toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via