1. Diensten voor werkgevers
  2. EU medewerkers via Abeos Cross Border Services

EU medewerkers via Abeos Cross Border Services

Welkom bij Abeos Uitzendbureau, ook voor flexibele EU-medewerkers voor pieken of langdurige inzet

Bent u op zoek naar medewerkers of tijdelijke aanpakkers in de industrie, groen, logistiek of foodsector? Naar vakkrachten die de handen uit de mouwen steken? Ontdek de kansen van het werken met EU-medewerkers (arbeidsmigranten) in uw organisatie.

"Wij helpen u graag aan geschikte én vakkundige medewerkers uit Nederland of andere EU-landen."

EU-medewerkers via Abeos Cross Border Services afbeelding oogstwerkers tijdens seizoenspiek | Abeos uitzendbureau

Waarom EU-medewerkers via Abeos Cross Border Services?

Vele opdrachtgevers in de tuinbouw, food en logistiek vertrouwen op de inzet van flexibele, hardwerkende EU medewerkers van Abeos. De veelal Poolse medewerkers komen naar Nederland om een periode aan te poten en zijn daardoor bereid om in pieken van uw bedrijfsvoering door te werken.

Onder de noemer Cross Border Services heeft Abeos dagelijks tot enkele duizenden medewerkers in dienst.

Meer informatie of contact

Zorgvuldige werving & selectie EU-medewerkers

Abeos beschikt over een internationaal netwerk van betrouwbare intermediairs. Zij verzorgen de werving en selectie van onze EU werknemers. Van oudsher in Polen, inmiddels ook in landen als Roemenië, Litouwen en Bulgarije. Dat betekent dat u altijd verzekerd bent van zorgvuldig geselecteerde arbeidskrachten.

Ook goede arbeidsvoorwaarden arbeidsmigranten.

Wij zorgen bovendien voor goede arbeidsvoorwaarden – zoals huisvesting, vervoer en indien nodig een tolk – zodat u beschikt over een tevreden medewerker die bereid is flink de handen uit de mouwen te steken!

Gemak door digitale urenverwerking

Bij de inzet van een grote groep medewerkers is de correcte en juiste registratie van het aantal gewerkte uren natuurlijk essentieel. Onze medewerkers geven de gewerkte uren door en wij zorgen voor de verwerking in onze klantenportal. U hoeft enkel in te loggen op uw unieke en eigen beveiligde omgeving om de uren te controleren en te accorderen.

BurgerServiceNummer voordat EU-medewerkers aan de slag gaan

Werknemers die in Nederland aan de slag gaan, moeten een BurgerServiceNummer hebben. Ook voor buitenlandse werknemers geldt deze verplichting. Opdrachtgevers van Abeos kunnen erop vertrouwen dat de administratie van Abeos op orde is. U wilt immers niet worden aangesproken door de overheid net zomin als wij dat willen.

Wij ondersteunen onze tijdelijke werknemers dus met het verkrijgen van een BSN zodat ze legaal aan de slag zijn.

Abeos zorgt ook voor huisvesting voor de arbeidsmigranten

Wanneer de EU medewerker naar Nederland komt, zorgt Abeos voor een woonruimte. Afhankelijk van de duur van de opdracht en de tijd dat hij of zij voor Abeos aan het werk gaat, zoeken we een woonruimte in uw directe omgeving of juist in de regio waar wij veel werk voor de EU medewerker hebben.

De woonruimtes worden regelmatig geïnspecteerd op zaken als veiligheid en illegale praktijken. Zowel Abeos als Stichting Normering Flexwonen controleert of er aan de juiste kwaliteitseisen wordt voldaan.

Bekijk voor meer informatie het SNF Certificaat

Aanvraag meer informatie over Abeos Cross Border Services

Ja, ik wil meer informatie over EU-medewerkers / Abeos Cross Border Services

Arbeidsmigranten medewerkers via Abeos Cross Border Services afbeelding whitepaper werken met arbeidsmigranten | Abeos uitzendbureau

Neem contact op.

Behoefte aan flexibel personeel of meer informatie? Laat het ons weten en wij nemen z.s.m. contact met u op. Wilt u liever eerst persoonlijk kennismaken? Ook dat kan! We maken graag een afspraak om nader kennis te maken.

Diensten voor werkgevers
Ontdek het aanbod