Direct werken, zonder te solliciteren!

Ja, ik wil direct werken!

Schrijf je in en we bellen z.s.m. voor een afspraak, beloofd.

"Direct werken, zonder sollicitatie? Ja, dat klopt! Schrijf je nu in, dan plannen we direct een rondleiding en kun je aan de slag."

Direct aan de slag. Hoe gaat het in z'n werk?

Als je je nu inschrijft, kan je direct (bijvoorbeeld morgen) aan de slag als productiemedewerker bij Na-Nomi. En je mag zelf bepalen hoeveel en wanneer je werkt. Dus ben je op zoek naar een bijbaan naast je studie? Of zoek je werk met flexibele werktijden? Dat is dit je kans!

Hoe gaat het in z'n werk?

  1. Schrijf je in om direct - zonder sollicitatiegesprek - aan de slag te gaan bij Na-Nomi.
  2. Kom langs voor een rondleiding (we bellen je voor een afspraak).
  3. Na de rondleiding stemmen we samen af hoe vaak en hoeveel uur je wilt werken. Je mag dan ook direct beginnen!

De arbeidsvoorwaarden

Na-Nomi is een zeer moderne productielocatie. Het werk is schoon en je komt te werken in een gezellig, jong en internationaal team. De radio staat dagelijks aan en er is een mooie ontspanningsruimte, want de pauzes moeten ook leuk zijn.

  • Basisloon van € 10,15 per uur excl. toeslagen en reserveringen (ook als je 18, 19 of 20 bent, we kennen geen jeugdlonen).
  • Wekelijkse uitbetaling van je loon.
  • Je ontvangt 8% vakantiegeld.
  • Bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week verdien je gemiddeld € 1900,- per maand en heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar.
  • Na 26 volledige werkweken begin je ook pensioen op te bouwen.
  • De reiskostenvergoeding is € 0,19 cent per kilometer (met een maximum van 25 km enkele reis).

Werklocatie Na-Nomi: Waar ga je werken?

Na-Nomi is gevestigd in Oosterhout (Gelderland), vlak buiten Nijmegen. De werklocatie is aan de Rietgraafsingel 2 in Oosterhout, naast de McDonalds Oosterhout Park 15 (bij de A15).

Om bij Na-Nomi te komen is eigen vervoer handig. Heb je geen fiets, scooter of auto, dan is er in overleg vervoer te regelen. Dat gaat dus sowieso goedkomen!

Over het bedrijf Na-Nomi

Na-Nomi is een mooi bedrijf waar je werkt met A-merken en producten die je kent uit de supermarkt. Je werkt er veelal met voedingsproducten, maar ook non-food. Bij Na-Nomi worden deze producten verpakt of klaargemaakt voor winkelopstellingen (display).

Ben jij op zoek naar werk waar je zelf kan bepalen wanneer je werkt?

Kom dan werken bij Na-Nomi! Je gaat onderdeel uitmaken van een leuk team van internationale collega’s en je ontvangt wekelijks salaris.

Goed betaald werk bij Na-Nomi en vanaf 18 jaar het volwassenen loon!

Als je werkt via Abeos Uitzendbureau, dan zorgen wij altijd voor goed betaald werk en dat is bij Na-Nomi niet anders. Daarbij betalen we wekelijks uit, dus elke week geld op je rekening.

Voor 18-20 jarigen geen jeugdloon, maar volwassenenloon!

Ben je 18, 19 of 20 jaar? Dan krijg je bij ons geen jeugdloon, maar direct het volwassenen loon als je gaat werken bij Na-Nomi. Het is dus gelijk goed verdienen, hoe mooi is dat!

Werken bij Na-Nomi via Abeos Uitzendbureau

Abeos Uitzendbureau is een uniek uitzendbureau binnen de Food, Industrie, Groen en Logistiek, want we zijn ontstaan vanuit een agrarische en regionaal opererende coöperatie, opgericht in 1963. Onze roots liggen dus in de food industrie en logistiek en we hebben enorm veel passie voor deze sectoren en het werk. Voor Na-Nomi zoekt Abeos Uitzendbureau niet alleen regelmatig medewerkers, we hebben ook een flexconsultant bij Na-Nomi in-house aanwezig. Wel zo makkelijk voor onze uitzendkrachten bij vragen of het plannen van je werk.

Solliciteer direct

Meer weten over de vacature?

Geen vacatures gevonden

Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar, klik op de knop hieronder om ons volledige aanbod te bekijken.