Test 4

Op zoek naar werk of werknemers in de industrie, groen, logistiek of food? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We steken onze handen graag voor je uit de mouwen. Alles om snel te doen waar het écht om gaat: gewoon werken.

Deze mentaliteit danken we aan onze roots. Die liggen in het oosten van Nederland. Dat merk je aan alles. We houden van aanpakken. En dat doen we samen. Samen met onze opdrachtgevers, samen met onze uitzendkrachten.

We denken en doen groots. Werken voor een groot aantal landelijke- en regionale opdrachtgevers, werken aan grootse projecten. Maar nog steeds met de vertrouwde nuchtere mentaliteit, doelgerichtheid en daadkracht. We zijn er voor de harde werkers. En zelf werken we ook hard. Geen gedoe, gewoon zorgen dat jij aan het werk kunt.

Onze historie

Hoe het begon? Met een agrarische en regionale opererende coöperatie opgericht in 1963. Inmiddels is Abeos Uitzendbureau uitgegroeid tot een 2.000 mensen tellend uitzendbureau in de industrie, groen, logistiek en food.

Hoe het begon

Onze vakgebieden

Wij zijn hét uitzendbureau voor industrie, groen, logistiek en food. We kennen deze vakgebieden als geen ander en steken onze handen graag voor jou uit de mouwen. Passend werk zonder gedoe. Iets voor jou?

Bekijk alle vakgebieden

Onze sollicitatieprocedure

Zoek je nieuw werk? Dan zit je niet te wachten op ellenlange sollicitatieprocedures. Daarom bij ons geen lange formulieren en verplicht je CV uploaden, maar in vijf simpele stappen aan het werk!

Bekijk alle stappen

Kwaliteitszorg

Veiligheid en kwaliteit hebben bij ons topprioriteit. In dit kader bezitten we diverse certificeringen en keurmerken, zoals het ABU-lidmaatschap, en werken we met verschillende regelingen.

Over onze kwaliteitszorg

Delen