Salesmanager bij Abeos in Almen

Ben jij een bevlogen salesmanager die weet hoe je new business organiseert en genereert?

Dit is het verhaal: Ongeveer 6 maanden geleden raakte je bij een online netwerkevenement in gesprek met de algemeen directeur van de betreffende organisatie, hij bracht je in contact met de HR manager. Het vraagstuk van de organisatie is vergelijkbaar met wat jullie jaren geleden aantroffen bij een grote klant in de foodindustrie. Inmiddels zijn jullie al jaren dé leverancier en verzorgen jullie de dagelijkse personeelsplanning voor 150+ flexkrachten. Door de goede relatie met deze klant heb je hen als referent mogen gebruiken, en dat heeft de nieuwe klant over de streep getrokken. Natuurlijk moest er nog over de prijs en de voorwaarden onderhandeld worden, maar jij geniet van dat spel. En met succes! Als dit een voorbode is voor wat deze dag nog brengen gaat…

Ben jij commercieel en ondernemend ingesteld? Ben jij een mensenmens met liefde voor de uitzendmarkt? Weet jij relaties op en uit te bouwen en nieuwe leads te genereren en te verzilveren? Dan kun jij meegroeien met de ambities van Abeos uitzendbureau en gaat je hart van deze vacature sneller kloppen!

Wie heb je voor je?

Abeos uitzendbureau, aangenaam! Onze roots liggen in het oosten van Nederland. Dat merk je aan alles. We houden van aanpakken. Zo is Abeos ooit begonnen en doen we het nog steeds: hard werken en handen uit de mouwen. En dat doen we samen. Samen met onze opdrachtgevers, leden, uitzendkrachten en collega’s. Ontstaan vanuit een agrarisch en regionaal opererende coöperatie, opgericht in 1963. Uitgegroeid tot een 2.500 mensen tellend uitzendbureau in de industrie, logistiek, groen- en foodsector en de grootste agrarische dienstverlener van Nederland. Het oosten is onze basis, maar we denken en doen groots. We werken voor een groot aantal landelijke en regionale opdrachtgevers en aan grootse projecten. Maar nog steeds met de vertrouwde nuchtere mentaliteit, doelgerichtheid en daadkracht.

Ben jij de enthousiaste salesmanager die wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte salesmanager die zijn sporen heeft verdiend in de wereld van de flexibele arbeid. In deze functie weet jij door bewerking van de juiste kanalen het dienstverleningsconcept van Abeos uit te breiden in de markt. Wij hebben natuurlijk een aantal wensklanten en zijn benieuwd naar jouw visie en inbreng. Je staat stevig in je schoenen en bent een kei in het meenemen van mensen in jouw plannen. Samen dragen jullie bij aan de (groei)ambities van Abeos en die van (nieuwe) klanten.

Hoe ga je dat precies bereiken?

 • Je maakt zelfstandig new businessplannen om de kennis en kwalitatieve dienstverlening van Abeos bij nieuwe klanten onder de aandacht te brengen;
 • Je leidt tender- en/of aanbestedingstrajecten. Door jou missen we geen deadline en leveren wij kwaliteitsstukken met een hoofdletter K;
 • Je verrast ons met nieuwe inzichten en plannen om de business te vergroten en te verbreden;
 • Je creëert ingangen bij beslissers en onderhoudt een breed netwerk met ‘klanten voor het leven’;
 • Je organiseert en begeleidt een soepele transitie van plannen op papier naar operatie. Uiteraard houd je vinger aan de pols bij de voortgang;
 • Je signaleert de meerwaarde van Abeos voor bedrijven en weet deze te vertalen naar concrete oplossingen en acties.

Heb je deze competenties in huis?

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Je werkt al minimaal 5 jaar als salesmanager
 • Je hebt ruime ervaring in de uitzendmarkt
 • Je hebt een commercieel hart met oog voor kwaliteit
 • Communicatief en commercieel ben je sterk, je hebt empathisch vermogen en bent representatief
 • Je bent creatief, realistisch en resultaatgericht
 • Je hebt de gunfactor!

Dit krijg je van ons terug!

 • Fulltime arbeidsovereenkomst
 • Een bruto maandsalaris van tussen de €4.500 en € 5.500 per maand
 • Aantrekkelijke bonusregeling
 • Leuke extra's als een leaseauto (die privé gebruikt mag worden), telefoon en laptop
 • Een leuk team met enthousiaste collega’s!

Ben je benieuwd naar je toekomstige collega’s? Maak alvast kennis met Durk

“Hoi, ik ben Durk. Ik ben commercieel directeur bij Abeos. Als jij bij ons komt werken word ik jouw leidinggevende, maar vooral jouw sparringpartner. Wij versterken elkaar, en jouw kennis op het gebied van tender- en aanbestedingstrajecten verrijkt Abeos. Jij bent op commercieel vlak de kartrekker die ik zoek en neemt andere salesverantwoordelijken mee in jouw saleskennis. Ik kijk uit naar jouw komst! Sowieso vinden we samenwerken binnen Abeos belangrijk. Maar ook de manier waarop. We durven elkaar aan te spreken om processen te verbeteren. We delen informatie, stimuleren en prikkelen elkaar. We doen wat we zeggen. Zo zijn we dat gewend. We zijn er voor de harde werkers. En zelf werken we ook hard. Geen gedoe, gewoon lekker aan de slag. Kortom: twijfel niet en kom solliciteren, je krijgt er zeker geen spijt van!”

Waar kom je te werken?

Ons hoofdkantoor staat in Almen, maar jij kunt altijd werken op één van onze 14 andere vestigingen in Nederland. In totaal werken bij Abeos uitzendbureau zo’n 50 medewerkers. Je werkt nauw samen in een hecht team met 2 salesmanagers en 3 regiomanagers, en je rapporteert direct aan de commercieel directeur. Samen dragen jullie bij aan het behalen van de ambitieuze groeiplannen van Abeos.

Solliciteren

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Dat is een goed teken, want Durk en onze andere 49 collega’s zitten om je te springen! Wacht daarom niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat. Tijdens de sollicitatieprocedure wordt gebruik gemaakt van DiSC. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Herma van Zijl (Consultant Effectus-HR) op telefoonnummer 06-15518203.

Let op: de sollicitatieprocedure loopt via onze partner Effectus-HR. Wanneer je op onderstaande link klikt, word je doorgeleid naar de website van Effectus-HR.

Acquisitie

Wij werken bewust én vol vertrouwen met Effectus-HR samen aan het invullen van deze vacature. Dat is de reden dat Effectus-HR exclusiviteit voor deze vacature heeft gekregen. Gezien hun vervullingsgraad van 93% zijn we ervan overtuigd dat zij ook voor deze vacature een meer dan geschikte kandidaat vinden. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet nodig en ook niet gewenst.

Solliciteer nu via onze partner Effectus-HR

Delen