Uitzendbureau voor grond-, weg- en waterbouw personeel

Welkom bij Abeos, hét uitzendbureau voor de GWW sector

Bent u op zoek naar flexibel personeel om pieken op te vangen of naar extra mensen voor langdurige inzet? Dan bent u bij Abeos aan het goede adres. Abeos is hét uitzendbureau voor de GWW sector met een groot netwerk grondbouw, wegenbouw en waterbouw vakkrachten.

Direct naar contact

GWW-sector - Werken in wegenbouw | Abeos uitzendbureau

Waarom GWW personeel via Abeos Uitzendbureau?

  1. Groot netwerk grond-, weg- en waterbouw vakkrachten.
  2. 24/7 staan er 35 recruiters voor u klaar!
  3. 100% digitale dienstverlening.
  4. Om- en bijscholing van uw personeel via Abeos Vakschool.
  5. ABU en SNA gecertificeerd.

Periodiek personeel gezicht voor wegenbouw, grondwerk of waterbouw?

Bent u regelmatig of op vaste momenten in het jaar op zoek naar GWW personeel? U bent niet de enige, want de behoefte aan extra of flexibele GWW medewerkers heeft dikwijls te maken met seizoenspatronen in de grondbouw, wegenbouw of waterbouw.

Bij Abeos Uitzendbureau kennen we dit maar al te goed, alleen al vanwege onze agrarische roots waar seizoenen van grote invloed zijn op de personele bezetting. Abeos werkt met een groot netwerk van gww personeel, voor piekondersteuning of langere inzet. Vakkrachten die snel inzetbaar zijn, omdat ze het werk kennen.

Meer informatie of contact

"Binnen een werkdag had ik twee toppers erbij! Zo konden we direct opschalen; goed geregeld."

Wanneer werken met GWW uitzendkrachten?

Vakantiekrachten, extra handen tijdens de seizoenspiek of ondersteuning bij (tijdelijke) uitval. Situaties waarin werken met uitzendkrachten een goede oplossing kan zijn. Maar uitzendkrachten zijn ook een uitkomst wanneer je risico’s wilt spreiden voor wanneer er mindere tijden aanbreken, of waarbij je snel wilt inspelen op groei. Op- en afschalen wanneer het nodig is dus. Met uitzendkrachten investeer je in flexibiliteit.

Meer informatie

Mogelijke vacatures GWW personeel

Binnen de grond-, weg- en waterbouw vervullen we diverse vacatures. Zo zoeken we regelmatig kandidaten in de volgende functies:

  • Kabeltrekker
  • Gondwerker
  • Kraanmachinist
  • Minikraanmachinist
  • Rioleerder

Bent u op zoek naar een kandidaat voor één van bovenstaande functies, of heeft u een andere zoekvraag? Wij vullen de vacature graag voor u in.

Deel uw functieprofiel gww medewerker met ons!

Deel gerust uw functieprofiel voor een gww medewerker of een andere functie met ons. Hiermee kunnen wij u nog specifieker van dienst zijn. Aan de hand van uw specifieke functieprofiel of omschrijving gaan wij op zoek. Zo kunnen we u nog beter helpen met het vinden van juist personeel.

Neem contact op

"Heeft u wegenbouw en grondwerkers vacatures? Deze vacatures komen vaak terug of hebben te maken met seizoenen. Abeos Uitzendbureau werkt met een groot netwerk van grondmedewerkers en weg-, en waterbouw personeel. Vakkrachten die snel inzetbaar zijn, omdat ze het werk kennen."

Opgeleid personeel in de grond-, weg- en waterbouw

Sinds 1 april 2021 heeft Abeos een samenwerking met IPC te Schaarsbergen gericht op de GWW sector. Gemotiveerde werkzoekenden die graag aan de slag willen binnen de grond-, weg- en waterbouw maar de ervaring nog missen, nodigen wij uit voor ons werk- en leertraject. Na een uitgebreide screening selecteren wij potentiële vakkrachten voor een opleiding binnen de GWW. Deze opleiding bestaat uit 2 delen; een basisdeel (5 lesdagen) en een profieldeel (5 lesdagen).

Tijdens deze opleiding worden de medewerkers klaargestoomd voor de functies van grondwerker, stratenmaker en/of kabeltrekker en zijn zij klaar om bij u aan de start te gaan.

Dit werk- en leertraject wordt geheel begeleid door Abeos Uitzendbureau.

Voor u betekent dit dat u direct beschikking heeft tot opgeleide vakkrachten zonder extra opleidingskosten. Deze komen volledig voor rekening van ons.

Neem contact op

Geen gedoe, gewoon werken!

Abeos Uitzendbureau is ontstaan vanuit een agrarische en regionaal opererende coöperatie, opgericht in 1963. Vanuit deze basis is Abeos Uitzendbureau ontstaan én uitgegroeid tot een 2.500 mensen tellend Top 30 uitzendbureau. Onze roots maken wie wij vandaag de dag zijn en hoe wij werken. Vakkundig, doelgericht en met daadkracht. En dat allemaal met de vertrouwde nuchtere mentaliteit uit het oosten.

Abeos werkt o.a. voor de volgende opdrachtgevers

Abeos Student - Studentenuitzendbureau werkt voor CRV, coöperatie voor veeverbetering
Abeos Student werkt voor Gezondheidsdienst voor Dieren
Abeos Student werkt voor Kiwa
Abeos Student werkt voor For Farmers
Abeos Student - Studentenuitzendbureau werkt voor Misset Uitgeverij
Abeos Student - Studentenuitzendbureau werkt voor Roofing Service Nederland
Abeos Student - Studentenuitzendbureau werkt voor Wageningen Universiteit
Abeos Student - Studentenuitzendbureau werkt voor Eurofins
Abeos Student werkt voor Pavo Paardenvoeding

"Zoekt u flexibel personeel voor GWW werk of tijdelijk infra medewerkers? Dan helpen wij u graag. Abeos Uitzendbureau biedt grond-, weg- en waterbouw vakkrachten voor tijdelijk of langlopend werk."

GWW-sector - Werken in grond- en wegenbouw | Abeos uitzendbureau

Ja, ik wil graag meer weten!

Behoefte aan flexibel personeel of meer informatie over de inzet van uitzendkrachten? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen z.s.m. contact op.

Delen