Uitzendbureau voor dierenartsen en para-veterinairs

Welkom bij Abeos, hét veterinair uitzendbureau voor dierenartsen, veterinaire specialisten en dierenartsassistenten

Bent u op zoek naar flexibel veterinair personeel, para-veterinairs (dierenarts assistenten) of dierenartsen om pieken op te vangen of voor langdurige inzet? Dan bent u bij Abeos aan het goede adres. Abeos is hét uitzendbureau voor de veterinaire sector met een groot netwerk dierenartsen, veterinaire specialisten en para-veterinairs (dierenartsassistenten).

Direct naar contact

Waarom veterinaire specialisten via veterinair uitzendbureau Abeos?

 1. Groot netwerk dierenartsen en veterinaire specialisten.
 2. 24/7 staan er 35 recruiters voor u klaar!
 3. 100% digitale dienstverlening.
 4. ABU en SNA gecertificeerd.

Periodiek vacatures dierenartsen of para-veterinairs?

Bent u regelmatig of op vaste momenten in het jaar op zoek naar dierenartsen, veterinaire specialisten of ondersteunend personeel? U bent niet de enige, want de behoefte aan extra of flexibele logistiek medewerkers heeft dikwijls te maken met seizoenspatronen.

Bij Abeos Uitzendbureau kennen we dit maar al te goed, alleen al vanwege onze agrarische roots waar seizoenen van grote invloed zijn op de personele bezetting. Abeos werkt met een groot netwerk van veterinaire specialisten, voor piekondersteuning of langere inzet. Specialisten en vakkrachten die snel inzetbaar zijn, omdat ze het werk kennen.

"Binnen een werkdag had ik twee toppers erbij! Zo konden we direct opschalen; goed geregeld."

Wanneer werken met veterinaire uitzendkrachten?

Extra handen tijdens de seizoenspiek of ondersteuning bij (tijdelijke) uitval. Situaties waarin werken met uitzendkrachten een goede oplossing kan zijn. Maar uitzendkrachten zijn ook een uitkomst wanneer je risico’s wilt spreiden voor wanneer er mindere tijden aanbreken, of waarbij je snel wilt inspelen op groei. Op- en afschalen wanneer het nodig is dus. Met uitzendkrachten investeer je in flexibiliteit.

Meer informatie

Veterinaire vacatures via Abeos uitzendbureau

Binnen de veterinaire sector vervullen we diverse vacatures. Zo zoeken we regelmatig kandidaten in de volgende functies:

 • Assistente inspecteur
 • Officieel assistent vleeskeuring
 • Dierenarts
 • Dierenartsassistent
 • Paraveterinair
 • Biotechnicus
 • Laborant

Bent u op zoek naar een kandidaat voor één van bovenstaande functies, of heeft u een andere zoekvraag? Wij vullen de vacature graag voor u in.

Deel uw dierenarts vacature of veterinaire functieprofiel met ons!

Deel gerust uw dierenarts vacature of functieprofiel voor een veterinair specialist of medewerker met ons. Hiermee kunnen wij u nog specifieker van dienst zijn. Aan de hand van uw specifieke functieprofiel of omschrijving gaan wij op zoek. Zo kunnen we u nog beter helpen met het vinden van juist personeel.

Neem contact op

"Heeft u (para-)veterinaire of dierenarts vacatures? Bent u op zoek naar flexibel veterinair personeel? Abeos Uitzendbureau werkt met een groot netwerk van dierenartsen en veterinaire specialisten. Vakmensen die snel inzetbaar zijn, omdat ze het werk kennen."

Werving en selectie personeel veterinaire sector

Bent u geholpen met de werving en selectie van medewerkers in de veterinaire sector? Dan bent u bij Abeos Uitzendbureau voor Veterinair ook aan het goede adres. Wij helpen u graag met de werving en selectie van veterinair personeel, dierenartsen en veterinaire specialisten.

Geen gedoe, gewoon werken!

Abeos Uitzendbureau is ontstaan vanuit een agrarische en regionaal opererende coöperatie, opgericht in 1963. Vanuit deze basis is Abeos Uitzendbureau ontstaan én uitgegroeid tot een 2.500 mensen tellend Top 30 uitzendbureau. Onze roots maken wie wij vandaag de dag zijn en hoe wij werken. Vakkundig, doelgericht en met daadkracht. En dat allemaal met de vertrouwde nuchtere mentaliteit uit het oosten.

Abeos werkt o.a. voor de volgende opdrachtgevers

Abeos Student werkt voor Pavo Paardenvoeding
Abeos Student - Studentenuitzendbureau werkt voor CRV, coöperatie voor veeverbetering
Abeos Student werkt voor Gezondheidsdienst voor Dieren
Abeos Student werkt voor Kiwa
Abeos Student werkt voor For Farmers
Abeos Student - Studentenuitzendbureau werkt voor Misset Uitgeverij
Abeos Student - Studentenuitzendbureau werkt voor Roofing Service Nederland
Abeos Student - Studentenuitzendbureau werkt voor Wageningen Universiteit
Abeos Student - Studentenuitzendbureau werkt voor Eurofins

"Zoekt u flexibel veterinair personeel, specialisten of dierenartsen? Dan helpen wij u graag. Abeos Uitzendbureau biedt veterinaire specialisten voor tijdelijk of langlopend werk."

Ja, ik wil graag meer weten!

Behoefte aan flexibel personeel of meer informatie over de inzet van uitzendkrachten? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen z.s.m. contact op.

Veterinaire specialisten gezocht | Abeos uitzendbureau

Delen