Vacatures in Almelo

Vind de vacature in Almelo die bij jou past

Ben je op zoek naar leuk en uitdagend werk in Almelo? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen tussen de vacatures in Almelo. Voor een nieuwe uitdagende baan ben je bij uitzendbureau Abeos aan het juiste adres.

Als eerste de nieuwste vacatures in Almelo in je mailbox ontvangen? Maak dan nu makkelijk een vacature alert aan.

Resultaten vacatures zoeken

Job Alerts ontvangen met deze filters?

Topvacature

(aankomend) Servicemonteur

Geplaatst op: 09-09-2022 | PR107843
Langere Tijd
32-40 uur...
VMBO
ALMELO
Techniek

Als servicemonteur werk je aan het repareren en aanleggen van binnen-en buitenrioleringen. Zonder goed watermanagement e...

Heerlijk wonen en werken in Almelo

Almelo, gelegen in de provincie Overijssel, is de waterstad van Twente en een uitstekende plek als je werk zoekt in een groene en gezellige stad in Twente. De verscheidenheid aan horeca, maar ook door knusse vintage winkels en unieke boetiekjes, maakt deze stad voor veel mensen interessant om te wonen en werken.

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Almelo, bijvoorbeeld Hengelo, Enschede of Oldenzaal? Bekijk dan ook onze vacatures in Overijssel.

Fulltime & parttime vacatures in Almelo

Abeos Uitzendbureau biedt vacatures voor zowel fulltime werk als parttime werk in Almelo en omstreken. Bij Abeos werken we samen met topwerkgevers in de industrie, groen, logistiek en foodsector. Wij zoeken vakkrachten voor fulltime- en parttime vacatures die de handen uit de mouwen willen steken.

Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures zijn er ook diverse parttime vacatures in Almelo, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie- en techniek vacatures in Almelo

Wil je direct aan de slag als productiemedewerker of operator? Abeos heeft vaak industrie vacatures in de regio Almelo. Ook in de techniek hebben we veel opdrachtgevers voor een leuke en leerzame baan. Voor de meeste productie en technische vacatures zijn geen specifieke eisen en kun je direct aan de het werk.

Hulp bij het vinden van een baan in Almelo

Ben je woonachtig in Overijssel en op zoek naar werk in de gemeente Almelo? Dan ben je van harte welkom bij ons uitzendbureau in Hengelo. Als uitzendbureau met een sterke regionale binding vindt Abeos het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Almelo via 088 - 199 2000.