Vacatures in Almere

Vind de vacature in Almere die bij jou past

Ben je op zoek naar leuk en uitdagend werk in Almere? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen tussen de vacatures in Almere. Voor een nieuwe uitdagende baan ben je bij uitzendbureau Abeos aan het juiste adres.

Als eerste de nieuwste vacatures in Almere in je mailbox ontvangen? Maak dan nu makkelijk een vacature alert aan.

Resultaten vacatures zoeken

Job Alerts ontvangen met deze filters?

Transportplanner in ploegendienst

Geplaatst op: 06-10-2021 | PR103711
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Almere
Logistiek

In het splinternieuwe distributiecentrum worden de hele dag door goederen ontvangen, verzameld, ingeladen en verstuurd. ...

Heerlijk wonen en werken in Almere

Almere, gebouwd in de jaren ‘70 op drooggelegde grond, heeft een unieke geschiedenis, bijzondere architectuur en prachtige natuurgebieden. Wie houdt van wandelen of fietsen in de natuur kan in Almere alle kanten op. Het meest bijzondere natuurgebied is zeker de Oostvaardersplassen dat groeit op de oude zeebodem. Zelfs Amsterdam ligt op een steenworp afstand. Dit maakt deze stad van de provincie Flevoland voor veel mensen interessant om te wonen en werken.

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Almere, bijvoorbeeld Amsterdam, Amersfoort of Lelystad? Bekijk dan ook onze vacatures in Flevoland.

Fulltime & parttime vacatures in Almere

Abeos Uitzendbureau biedt vacatures voor zowel fulltime werk als parttime werk in Almere en omstreken. Bij Abeos werken we samen met topwerkgevers in de industrie, groen, logistiek en foodsector in Almere. Wij zoeken vakkrachten voor fulltime- en parttime vacatures die de handen uit de mouwen willen steken.

Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures zijn er ook diverse parttime vacatures in Almere, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Groen- en bouw vacatures in Almere

Wil je direct aan de slag in de groenvoorziening of in de bouw? Abeos heeft vaak Groen en bouw vacatures in de regio Almere. Ook in de food industrie hebben we veel opdrachtgevers voor een leuke en leerzame baan. Voor de meeste productie en Groen vacatures zijn geen specifieke eisen en kun je direct aan de het werk.

Hulp bij het vinden van een baan in Almere

Ben je woonachtig in Flevoland en op zoek naar werk in de gemeente Almere? Dan ben je van harte welkom bij ons uitzendbureau in Dronten. Als uitzendbureau met een sterke regionale binding vindt Abeos het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Almere via 088 - 199 2000.