Vacatures in Assen

Vind de vacature in Assen die bij jou past

Ben je op zoek naar leuk en uitdagend werk in Assen? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen tussen de vacatures in Assen. Voor een nieuwe uitdagende baan ben je bij uitzendbureau Abeos aan het juiste adres.

Als eerste de nieuwste vacatures in Assen in je mailbox ontvangen? Maak dan nu makkelijk een vacature alert aan.

Resultaten vacatures zoeken

Job Alerts ontvangen met deze filters?

Groenmedewerker groot onderhoud

Geplaatst op: 29-09-2022 | PR112638
Langere Tijd
37,5 uur ...
MBO
Assen
Groen

Je gaat aan de slag in het ‘grote’ groenonderhoud. Je werkzaamheden bestaan in de basis vooral uit schoffelen en uithark...

Maaimachinist Groningen

Geplaatst op: 29-09-2022 | PR112641
Langere Tijd
37,5 uur ...
VMBO
Assen
Groen

Wij zoeken voor het aankomende seizoen, dat medio maart gaat starten, een maaimachinist die maaiwerkzaamheden kan verric...

Topvacature

Machine operator 5 ploegen

Geplaatst op: 29-09-2022 | PR112647
Vaste Baan
32-40 uur...
MBO
Assen
Food

We zijn op zoek naar een operator ter versterking van het team bij de afdeling “Organisch” in Wijster. Als operator bes...

Shovelmachinist

Geplaatst op: 29-09-2022 | PR112651
Vaste Baan
32-40 uur...
VMBO
Assen
Grond Weg...

Als shovelmachinist bestuur je de shovel en verwerk je het afval. Daarnaast ben jij de handen en ogen van de operator. ...

Schoonmaak vakantiehuisjes

Geplaatst op: 29-09-2022 | PR112667
Langere Tijd
0-12 uur ...
VMBO
Assen
Food

Als schoonmaakmedewerker vakantiebungalows ben jij op maandag en vrijdag aan het werk van 0900 tot 1600 uur. Totaal werk ...

Heerlijk wonen en werken in Assen

Assen, de hoofdstad van de provincie Drenthe, wordt omringd door gebieden vol fraaie natuur. Assen is een geweldig uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige Drentse natuurgebieden. Ook zijn de nabijgelegen provincies Groningen en Friesland gemakkelijk te bereiken vanuit Assen. De beste plek voor een hapje en een drankje is in de binnenhaven van de stad.

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Assen, bijvoorbeeld Groningen, Emmen of Hoogeveen? Bekijk dan ook onze vacatures in Drenthe.

Fulltime & parttime vacatures in Assen

Abeos Uitzendbureau biedt vacatures voor zowel fulltime werk als parttime werk in Assen en omstreken. Bij Abeos werken we samen met topwerkgevers in de industrie, groen, logistiek en foodsector. Wij zoeken vakkrachten voor fulltime- en parttime vacatures die de handen uit de mouwen willen steken.

Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures zijn er ook diverse parttime vacatures in Assen, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie- en Agribusiness vacatures in Assen

Wil je direct aan de slag als productiemedewerker of in de agribusiness? Abeos heeft vaak vacatures in de industrie in de regio Assen. Ook in de Agribusiness industrie hebben we veel opdrachtgevers voor een leuke en leerzame baan. Voor de meeste productie en industrie vacatures zijn geen specifieke eisen en kun je direct aan de het werk.

Hulp bij het vinden van een baan in Assen

Ben je woonachtig in Drenthe en op zoek naar werk in de gemeente Assen? Dan ben je van harte welkom bij ons uitzendbureau in Assen. Als uitzendbureau met een sterke regionale binding vindt Abeos het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Assen via 088 - 199 2000.