Vacatures in Deventer

Vacatures Deventer: Vind de vacature die bij jou past

Kom jij uit de buurt van Deventer en zoek je naar een baan in de buurt? Of wil je gewoon graag werken in deze mooie stad? Voor een nieuwe uitdagende functie ben je bij Abeos Uitzendbureau aan het juiste adres. Bij Abeos Uitzendbureau werken we samen met topwerkge...

Lees meer

Resultaten vacatures zoeken

Heb je vragen over een vacature of het solliciteren?

Medewerker Klant Contact & Administratie

Geplaatst op: 25-05-2023 | PR177542
Vaste Baan
24-32 uur...
MBO
Deventer
Agribusin...
Vanaf € 14,17 per Uur

De medewerker KCA is het eerste aanspreekpunt voor de klant en is tevens de schakel tussen klant en interne organisatie. ...

Analist B

Geplaatst op: 26-04-2023 | PR176706
Tijdelijk
24-32 uur...
MBO
Deventer
Food
Vanaf € 14,57 per Uur

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Analist B om ons team in Deventer te versterken. De Analist B zal verantwoordelij...

Distributiemedewerker ILC

Geplaatst op: 05-04-2023 | PR175955
Tijdelijk
40 uur pe...
MBO
Deventer
Logistiek

Wij zijn voor onze opdrachtgever per direct op zoek naar een fulltime distributiemedewerker rundersperma voor een period...

distributiemederker agrarisch

Geplaatst op: 04-04-2023 | PR175909
Langere Tijd
Aantal Ur...
MBO
Deventer
Agribusin...
Vanaf € 12,22 per Uur

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste distributie medewerker voor gemiddeld 4 dagen in de week in de regio D...

Chauffeur (uren in overleg)

Geplaatst op: 16-03-2023 | PR175229
Langere Tijd
12-24 uur...
MBO
Deventer
Logistiek
Vanaf € 14,00 per Uur

Elke werkdag zijn de chauffeurs van onze opdrachtgever op pad voor het ophalen van sectiemateriaal. Ben jij op zoek naar ...

Administratief medewerker Klant Contact & Administratie (KCA)

Geplaatst op: 13-03-2023 | PR175134
Tijdelijk
24-32 uur...
MBO
Deventer
Agribusin...
Vanaf € 14,17 per Uur

Ben jij administratief sterk en heb je affiniteit met de agrarische sector? Zoek je een functie waarin je verantwoordeli...

Mis geen nieuwe vacatures meer!

Heerlijk wonen en werken in Deventer

Deventer, een eeuwenoude Hanzestad, is gelegen aan de rivier de IJssel in de provincie Overijssel. Deze prachtige historische stad heeft schitterende monumenten, mooie pleinen, oude musea maar ook volop gezelligheid voor wie lekker wil winkelen of genieten van een gezellig café of restaurant. Dit maakt deze Hanzestad interessant om te wonen en werken. Abeos Uitzendbureau werkt samen met topwerkgevers in Deventer en biedt de leukste banen aan.

Fulltime & parttime vacatures in Deventer

Wil je maximaal 34 uur werken (parttime) of wil je juist gaan voor een contract met meer dan 34 uur (fulltime)? Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures bieden we ook diverse parttime vacatures in Deventer en omstreken, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie vacatures

Ben je op zoek naar leuke collega's en een uitdagende baan in de industriële sector in Deventer? Dan heb je bij Abeos Uitzendbureau genoeg mogelijkheden. Wij bieden altijd een groot aantal vacatures aan voor werken in de industrie. Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op de maakindustrie. Ben jij praktisch ingesteld en houd je van afwisselend en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou voor onze industrie vacatures in Deventer.

Logistiek vacatures

Voor logistieke functies kan je ook zeker terecht bij Abeos Uitzendbureau. Cross jij graag rond in een heftruck of in een vrachtwagen? Kun je goed in je eentje werken en presteer je goed onder druk? Kijk dan vooral even tussen onze logistieke vacatures bij topwerkgevers in Deventer.

Techniek vacatures

Op zoek naar een leuke technische baan in Deventer? Abeos Uitzendbureau werkt samen met de leukste werkgevers in de technische sector. Ook de variatie in de technische vacatures is groot, je kan komen te werken met cv-ketels tot sprinklerinstallaties en van steigers tot tractoren. Bekijk hier onze techniek vacatures in Deventer.

Food vacatures

Is werken in de foodsector echt iets voor jou? En wil je graag werken in Deventer? Dan zoeken wij jou voor onze food vacatures in Deventer. De vacatures variëren van laborant tot productiemedewerker en van procesoperator tot heftruckchauffeur. Vind de baan die bij je past bij Abeos Uitzendbureau.

Tuin- en akkerbouw vacatures

Werk je juist graag buiten én met je handen? Heb je oog voor detail en houd je van routine en eenduidig werk? Dan is een baan in de tuin- en akkerbouw wel iets voor jou. Abeos Uitzendbureau is onder andere altijd op zoek naar agrarische medewerkers, gewasverzorgers en onkruidwieders. Bekijk vooral even onze openstaande tuin- en akkerbouw vacatures in Deventer.

Grond-, weg- en waterbouw vacatures

Is het aanleggen van glasvezel, elektriciteitsnetwerken of telefoonverbindingen jouw ding? Of spreekt zand van A naar B rijden in een kiepwagen, voor het ophogen van een talud, jou aan? Dan is werken in de grond, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bekijk onze grond-, weg- en waterbouw vacatures in Deventer en wie weet zit er wel iets voor jou tussen!

Groen vacatures

Wil je het liefst buiten werken in Deventer? Dan is werken in de groensector echt iets voor jou! Werken voor gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen, het kan allemaal via Abeos Uitzendbureau. Bekijk hier onze groen vacatures in Deventer.

Milieu & energie vacatures

Kun jij goed overweg met een kiepwagen of shovel? Werk je graag met collega's in teamverband? En wil je graag een steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving? Kijk dan vooral even naar onze milieu & energie vacatures in Deventer! Wie weet werk jij straks als installatiemonteur in deze leuke Hanzestad.

Bouw vacatures

Zie jij een baan als opperman, voorman, tegelzetter, bouwtimmerman, metselaar of installateur wel zitten? Dan zit er misschien voor jou wel een aantrekkelijke baan tussen onze bouw vacatures in Deventer.

Agribusiness & life science vacatures

Wil jij graag werken met én voor mens, dier en natuur? Dan biedt Abeos Uitzendbureau interessante functies in de agribusiness & life science. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd naar de wereld van natuurlijke en dierlijke producten? Dan zoeken wij jou voor onze agribusiness & lifescience vacatures in Deventer.

Veterinaire vacatures

Ben jij onderzoekend en resultaatgericht? Houd je van contact met mens en dier? En heb je relevante basiskennis in dierverzorging of biologie? Bekijk dan onze veterinaire vacatures in Deventer en ga aan het werk als assistent inspecteur, officieel assistent vleeskeuring, dierenarts, paraveterinair, biotechnicus of laborant.

Werk in de buurt van Deventer

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Deventer? Bekijk dan de vacatures van andere plaatsen in de regio:

Of bekijk al onze vacatures in de regio Overijssel.

Hulp bij het vinden van werk in Deventer

Ben je woonachtig in Overijssel of ben je op zoek naar werk in de gemeente Deventer, maar weet jij niet welke baan in Deventer het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau in Heeten. Samen vinden we jouw ideale baan.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Deventer via 088 – 199 2000.

Veelgestelde vragen over werken in Deventer