Vacatures in Deventer

Vind de vacature in Deventer die bij jou past

Ben je op zoek naar leuk en uitdagend werk in Deventer? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen tussen de vacatures in Deventer. Voor een nieuwe uitdagende baan ben je bij uitzendbureau Abeos aan het juiste adres.

De nieuwste vacatures in Deventer in je mailbox ontvangen? Maak dan nu makkelijk een vacature alert aan.

resultaten

Job Alerts ontvangen met deze filters?

Inseminator regio Achterhoek

Geplaatst op: 24-05-2022 | PR110636
Vaste Baan
12-24 uur...
MBO
Deventer
Agribusin...

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste inseminator voor de regio Achterhoek. Als inseminator speel je een grote rol in ...

Laborante

Geplaatst op: 20-05-2022 | PR110576
Tijdelijk
12-24 uur...
MBO
Deventer
Agribusin...

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een laborant(e). Heb jij een (bijna) afgeronde opleiding en o...

Bandenwisselaar Deventer

Geplaatst op: 30-03-2022 | PR109405
Langere Tijd
32-40 uur...
VMBO
Deventer
Bouw

Als bandenwisselaar/flexmonteur ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het demonteren en monteren van bande...

Medewerker Facilitaire Dienst

Geplaatst op: 10-02-2022 | PR108145
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Deventer
Agribusin...

Een leuke vacature met doorgroei mogelijkheden naar de Technische Dienst. Als Medewerker Facilitaire Dienst zal je voor...

Medewerker Klant Contact & Administratie

Geplaatst op: 21-01-2022 | PR107394
Langere Tijd
24-32 uur...
HBO
Deventer
Agribusin...

De afdeling Klant Contact & Administratie (KCA) vervult als commerciële binnendienst voor onze diersectoren een belangri...

Heerlijk wonen en werken in Deventer

Deventer, een eeuwenoude Hanzestad, is gelegen aan de rivier de IJssel in de provincie Overijssel. Deze prachtige historische stad heeft schitterende monumenten, mooie pleinen, oude musea maar ook volop gezelligheid voor wie lekker wil winkelen of genieten van een gezellig café of restaurant. Dit maakt deze Hanzestad interessant om te wonen en werken.

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Deventer, bijvoorbeeld Zwolle, Apeldoorn of Zutphen? Bekijk dan ook onze vacatures in Overijssel.

Fulltime & parttime vacatures in Deventer

Abeos Uitzendbureau biedt vacatures voor zowel fulltime werk als parttime werk in Deventer en omstreken. Bij Abeos werken we samen met topwerkgevers in de industrie, groen, logistiek en foodsector in deze Hanzestad aan de IJssel. Wij zoeken vakkrachten voor fulltime- en parttime vacatures die de handen uit de mouwen willen steken.

Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures zijn er ook diverse parttime vacatures in Deventer, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie- en logistiek vacatures in Deventer

Wil je direct aan de slag als productiemedewerker of operator? Abeos heeft vaak vacatures in de industrie in de regio Deventer. Ook in de food industrie hebben we veel opdrachtgevers voor een leuke en leerzame baan. Voor de meeste productie en logistiek vacatures zijn geen specifieke eisen en kun je direct aan de het werk.

Hulp bij het vinden van een baan in Deventer

Ben je woonachtig in Overijssel en op zoek naar werk in de gemeente Deventer? Dan ben je van harte welkom bij ons uitzendbureau in Heeten. Als uitzendbureau met een sterke regionale binding vindt Abeos het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Deventer via 088 - 199 2000.