Vacatures in Dronten

Vacatures Dronten: Vind de vacature die bij jou past

Kom jij uit de buurt van Dronten en zoek je naar een baan in de buurt? Of wil je gewoon graag werken in deze stad? Voor een nieuwe uitdagende functie ben je bij Abeos Uitzendbureau aan het juiste adres. Bij Abeos Uitzendbureau werken we samen met topwerkgevers in ...

Lees meer

Resultaten vacatures zoeken

Heb je vragen over een vacature of het solliciteren?

Assemblage Medewerker Kozijnen

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177901
Langere Tijd
40 uur pe...
MBO
Dronten
Techniek
Tot € 2.500,00 per Maand

Maak jij van alle losse onderdelen één kozijn?

Dan zijn wij opzoek naar jouw! Als assemblage medewerker zorg jij er ...

Vacature allround klusser

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177907
Langere Tijd
40 uur pe...
VMBO
Dronten
Bouw

Ben jij een handige klusser en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we opzoek naar jouw.

In deze functie ga je ...

Hovenier

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177919
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Dronten
Groen
Vanaf € 15,30 per Uur

Werk je graag in de buitenlucht en maakt groen jou gelukkig? Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een e...

Grondwerker

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177920
Langere Tijd
32-40 uur...
VMBO
Dronten
Grond Weg...

Je hebt enige ervaring als grondwerker of wilt dit vak graag leren. Je werkt samen met je collega's aan de klus. Daarom ...

Logistiek Medewerker

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177923
Langere Tijd
32-40 uur...
VMBO
DRONTEN
Logistiek
Tot € 12,00 per Uur

Als logistiekmedewerker vervul jij de sleutelrol als het gaat om de in en uit gaande goederen van deze groothandel. Wege...

Ondersteuning PR team Aeres Hogeschool Dronten

Geplaatst op: 06-03-2023 | PR174932
Tijdelijk
0-12 uur ...
HBO
Dronten
Agribusin...

Voor Aeres hogeschool Dronten zijn we opzoek naar enthousiaste medewerkers voor het PR team. Samen met jouw collega’s pr...

Ondersteuning PR team Aeres Hogeschool Almere

Geplaatst op: 06-03-2023 | PR174937
Tijdelijk
0-12 uur ...
HBO
Dronten
Agribusin...

Voor Aeres hogeschool Almere zijn we opzoek naar enthousiaste medewerkers voor het PR team. Samen met jouw collega’s pro...

Ondersteuning PR team Aeres Hogeschool Wageningen

Geplaatst op: 06-03-2023 | PR174938
Tijdelijk
0-12 uur ...
HBO
Dronten
Agribusin...

Voor Aeres hogeschool Wageningen zijn we opzoek naar enthousiaste medewerkers voor het PR team. Samen met jouw collega’s ...

Mis geen nieuwe vacatures meer!

Heerlijk wonen en werken in Dronten

Dronten, een plaats en een gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland, is dé plek als je werk zoekt in een groene en ruimtelijke omgeving. Dronten staat bekend om het CAH Vilentum Hogeschool, onderdeel van Aeres, waar agrarische studenten kunnen studeren. Voor mensen die van ruimte houden is Dronten interessant om te wonen en werken. Abeos Uitzendbureau werkt samen met topwerkgevers in Dronten en biedt de leukste banen aan.

Fulltime & parttime vacatures in Dronten

Wil je maximaal 34 uur werken (parttime) of wil je juist gaan voor een contract met meer dan 34 uur (fulltime)? Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures bieden we ook diverse parttime vacatures in Dronten en omstreken, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie vacatures

Ben je op zoek naar leuke collega's en een uitdagende baan in de industriële sector in Dronten? Dan heb je bij Abeos Uitzendbureau genoeg mogelijkheden. Wij bieden altijd een groot aantal vacatures aan voor werken in de industrie. Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op de maakindustrie. Ben jij praktisch ingesteld en houd je van afwisselend en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou voor onze industrie vacatures in Dronten.

Logistiek vacatures

Voor logistieke functies kan je ook zeker terecht bij Abeos Uitzendbureau. Cross jij graag rond in een heftruck of in een vrachtwagen? Kun je goed in je eentje werken en presteer je goed onder druk? Kijk dan vooral even tussen onze logistieke vacatures bij topwerkgevers in Dronten.

Techniek vacatures

Op zoek naar een leuke technische baan in Dronten? Abeos Uitzendbureau werkt samen met de leukste werkgevers in de technische sector. Ook de variatie in de technische vacatures is groot, je kan komen te werken met cv-ketels tot sprinklerinstallaties en van steigers tot tractoren. Bekijk hier onze techniek vacatures in Dronten.

Food vacatures

Is werken in de foodsector echt iets voor jou? En wil je graag werken in Dronten? Dan zoeken wij jou voor onze food vacatures in Dronten. De vacatures variëren van laborant tot productiemedewerker en van procesoperator tot heftruckchauffeur. Vind de baan die bij je past bij Abeos Uitzendbureau.

Tuin- en akkerbouw vacatures

Werk je juist graag buiten én met je handen? Heb je oog voor detail en houd je van routine en eenduidig werk? Dan is een baan in de tuin- en akkerbouw wel iets voor jou. Abeos Uitzendbureau is onder andere altijd op zoek naar agrarische medewerkers, gewasverzorgers en onkruidwieders. Bekijk vooral even onze openstaande tuin- en akkerbouw vacatures in Dronten.

Grond-, weg- en waterbouw vacatures

Is het aanleggen van glasvezel, elektriciteitsnetwerken of telefoonverbindingen jouw ding? Of spreekt zand van A naar B rijden in een kiepwagen, voor het ophogen van een talud, jou aan? Dan is werken in de grond, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bekijk onze grond-, weg- en waterbouw vacatures in Dronten en wie weet zit er wel iets voor jou tussen!

Groen vacatures

Wil je het liefst buiten werken in Dronten? Dan is werken in de groensector echt iets voor jou! Werken voor gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen, het kan allemaal via Abeos Uitzendbureau. Bekijk hier onze groen vacatures in Dronten.

Milieu & energie vacatures

Kun jij goed overweg met een kiepwagen of shovel? Werk je graag met collega's in teamverband? En wil je graag een steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving? Kijk dan vooral even naar onze milieu & energie vacatures in Dronten! Wie weet werk jij straks als installatiemonteur via Abeos Uitzendbureau.

Bouw vacatures

Zie jij een baan als opperman, voorman, tegelzetter, bouwtimmerman, metselaar of installateur wel zitten? Dan zit er misschien voor jou wel een aantrekkelijke baan tussen onze bouw vacatures in Dronten.

Agribusiness & life science vacatures

Wil jij graag werken met én voor mens, dier en natuur? Dan biedt Abeos Uitzendbureau interessante functies in de agribusiness & life science. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd naar de wereld van natuurlijke en dierlijke producten? Dan zoeken wij jou voor onze agribusiness & lifescience vacatures in Dronten.

Veterinaire vacatures

Ben jij onderzoekend en resultaatgericht? Houd je van contact met mens en dier? En heb je relevante basiskennis in dierverzorging of biologie? Bekijk dan onze veterinaire vacatures in Dronten en ga aan het werk als assistent inspecteur, officieel assistent vleeskeuring, dierenarts, paraveterinair, biotechnicus of laborant.

Werk in de buurt van Dronten

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Dronten? Bekijk dan de vacatures van andere plaatsen in de regio:

Of bekijk al onze vacatures in de regio Flevoland.

Hulp bij het vinden van werk in Dronten

Ben je woonachtig in Flevoland of ben je op zoek naar werk in de gemeente Dronten, maar weet jij niet welke baan in Dronten het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau in Dronten. Samen vinden we jouw ideale baan.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Dronten via 088 – 199 2000.

Veelgestelde vragen over werken in Dronten