Vacatures in Ede

Vind de vacature in Ede die bij jou past

Ben je op zoek naar leuk en uitdagend werk in Ede? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen tussen de vacatures in Ede. Voor een nieuwe uitdagende baan ben je bij uitzendbureau Abeos aan het juiste adres.

Als eerste de nieuwste vacatures in Ede in je mailbox ontvangen? Maak dan nu makkelijk een vacature alert aan.

Resultaten vacatures zoeken

Job Alerts ontvangen met deze filters?

Demontage Laptops Ede

Geplaatst op: 29-09-2022 | PR113201
Studenten...
12-24 uur...
MBO
Ede
Industrie

Voor deze functie zoeken we: - Iemand die minimaal 2 dagen in de week op vaste dagen kan werken; - Langere tijd is o...

Medewerker Bedrijfsbureau

Geplaatst op: 26-09-2022 | PR113140
Tijdelijk
32-40 uur...
VMBO
Ede
Agribusin...

Als medewerker Bedrijfsbureau ondersteun je bij het afhandelen van vragen en klachten van klanten, binnengekomen via he...

1e Medewerker Groenvoorziening

Geplaatst op: 23-09-2022 | PR113008
Langere Tijd
36-40 uur...
MBO
Ede
Groen

Als 1e medewerker krijg je een ploeg van ongeveer 3 medewerkers toegewezen. Dit zijn veelal medewerkers met een afstand ...

Werkleider Beheer Openbare Ruimte

Geplaatst op: 23-09-2022 | PR113009
Langere Tijd
36-40 uur...
MBO
Ede
Groen

Als Werkleider ben je onder leiding van de Teammanager Beheer Openbare Ruimte mede verantwoordelijk voor het onderhoud ...

Veegmachinist

Geplaatst op: 23-09-2022 | PR113010
Langere Tijd
36-40 uur...
MBO
Ede
Groen

Als (borstel) veegmachinist ga je met de veegmachine de wijken in. Je kunt kaart-enbeeldbestekken lezen, krappe bochten ...

Medewerker demontage witgoed

Geplaatst op: 23-09-2022 | PR113070
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Ede
Industrie

Wij zoeken een demontage medewerker voor een recyclingbedrijf, bij voorkeur iemand die voor langere tijd aan de slag wil ...

Heerlijk wonen en werken in Ede

Ede, op de westflank van de Veluwe en de zuidelijke Gelderse Vallei, ligt in de provincie Gelderland. Op de Veluwe kun je eindeloos fietsen, wandelen en paardrijden over heide, zandverstuivingen, grasvlakten en door het bos. Breng met het gezin ook een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, herbeleef de militaire geschiedenis en proef de heerlijke streekproducten.

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Ede, bijvoorbeeld Barneveld, Veenendaal of Wageningen? Bekijk dan ook onze vacatures in Gelderland.

Fulltime & parttime vacatures in Ede

Abeos Uitzendbureau biedt vacatures voor zowel fulltime werk als parttime werk in Ede en omstreken. Bij Abeos werken we samen met topwerkgevers in de industrie, groen, logistiek en foodsector in Ede. Wij zoeken vakkrachten voor fulltime- en parttime vacatures die de handen uit de mouwen willen steken.

Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures zijn er ook diverse parttime vacatures in Ede, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Techniek en bouw vacatures in Ede

Wil je direct aan de slag als monteur of medewerker in de bouw? Abeos heeft vaak vacatures in de techniek in de regio Ede. Ook in de groensector hebben we veel opdrachtgevers voor een leuke en leerzame baan. Voor de meeste productie en industrie vacatures zijn geen specifieke eisen en kun je direct aan de het werk.

Hulp bij het vinden van een baan in Ede

Ben je woonachtig in Gelderland en op zoek naar werk in de gemeente Ede? Dan ben je van harte welkom bij ons uitzendbureau in Huissen. Als uitzendbureau met een sterke regionale binding vindt Abeos het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Ede via 088 - 199 2000.