Vacatures in Emmeloord

Vacature Emmeloord: Vind de vacature die bij jou past

Kom jij uit de buurt van Emmeloord en zoek je naar een baan in de buurt? Of wil je gewoon graag werken in deze stad? Voor een nieuwe uitdagende functie ben je bij Abeos Uitzendbureau aan het juiste adres. Bij Abeos Uitzendbureau werken we samen met topwerkgevers ...

Lees meer

Resultaten vacatures zoeken

Heb je vragen over een vacature of het solliciteren?

Berger / pechhulp monteur

Geplaatst op: 01-02-2023 | PR173708
Langere Tijd
40 uur pe...
VMBO
Emmeloord
Industrie

In deze afwisselende functie ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van hulp bij pech en het bergen van voertuigen n...

Mis geen nieuwe vacatures meer!

Heerlijk wonen en werken in Emmeloord

Emmeloord, een groene stad in de gemeente Noordoostpolder. Er is altijd iets te doen in deze mooie stad. Voor mensen die van ruimte houden is Emmeloord interessant om te wonen en werken. Abeos Uitzendbureau werkt samen met topwerkgevers in Emmeloord en biedt de leukste banen aan.

Fulltime & parttime vacatures in Emmeloord en omgeving

Wil je maximaal 34 uur werken (parttime) of wil je juist gaan voor een contract met meer dan 34 uur (fulltime)? Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures bieden we ook diverse parttime vacatures in Emmeloord en omstreken, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie vacatures

Ben je op zoek naar leuke collega's en een uitdagende baan in de industriële sector in Emmeloord? Dan heb je bij Abeos Uitzendbureau genoeg mogelijkheden. Wij bieden altijd een groot aantal vacatures aan voor werken in de industrie. Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op de maakindustrie. Ben jij praktisch ingesteld en houd je van afwisselend en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou voor onze industrie vacatures in Emmeloord.

Logistiek vacatures

Voor logistieke functies kan je ook zeker terecht bij Abeos Uitzendbureau. Cross jij graag rond in een heftruck of in een vrachtwagen? Kun je goed in je eentje werken en presteer je goed onder druk? Kijk dan vooral even tussen onze logistieke vacatures bij topwerkgevers in Emmeloord.

Techniek vacatures

Op zoek naar een leuke technische baan in Emmeloord? Abeos Uitzendbureau werkt samen met de leukste werkgevers in de technische sector. Ook de variatie in de technische vacatures is groot, je kan komen te werken met cv-ketels tot sprinklerinstallaties en van steigers tot tractoren. Bekijk hier onze techniek vacatures in Emmeloord.

Food vacatures

Is werken in de foodsector echt iets voor jou? En wil je graag werken in Emmeloord? Dan zoeken wij jou voor onze food vacatures in Emmeloord. De vacatures variëren van laborant tot productiemedewerker en van procesoperator tot heftruckchauffeur. Vind de baan die bij je past bij Abeos Uitzendbureau.

Tuin- en akkerbouw vacatures

Werk je juist graag buiten én met je handen? Heb je oog voor detail en houd je van routine en eenduidig werk? Dan is een baan in de tuin- en akkerbouw wel iets voor jou. Abeos Uitzendbureau is onder andere altijd op zoek naar agrarische medewerkers, gewasverzorgers en onkruidwieders. Bekijk vooral even onze openstaande tuin- en akkerbouw vacatures in Emmeloord.

Grond-, weg- en waterbouw vacatures

Is het aanleggen van glasvezel, elektriciteitsnetwerken of telefoonverbindingen jouw ding? Of spreekt zand van A naar B rijden in een kiepwagen, voor het ophogen van een talud, jou aan? Dan is werken in de grond, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bekijk onze grond-, weg- en waterbouw vacatures in Emmeloord en wie weet zit er wel iets voor jou tussen!

Groen vacatures

Wil je het liefst buiten werken in Emmeloord? Dan is werken in de groensector echt iets voor jou! Werken voor gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen, het kan allemaal via Abeos Uitzendbureau. Bekijk hier onze groen vacatures in Emmeloord.

Milieu & energie vacatures

Kun jij goed overweg met een kiepwagen of shovel? Werk je graag met collega's in teamverband? En wil je graag een steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving? Kijk dan vooral even naar onze milieu & energie vacatures in Emmeloord! Wie weet werk jij straks als installatiemonteur via Abeos Uitzendbureau.

Bouw vacatures

Zie jij een baan als opperman, voorman, tegelzetter, bouwtimmerman, metselaar of installateur wel zitten? Dan zit er misschien voor jou wel een aantrekkelijke baan tussen onze bouw vacatures in Emmeloord.

Agribusiness & life science vacatures

Wil jij graag werken met én voor mens, dier en natuur? Dan biedt Abeos Uitzendbureau interessante functies in de agribusiness & life science. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd naar de wereld van natuurlijke en dierlijke producten? Dan zoeken wij jou voor onze agribusiness & lifescience vacatures in Emmeloord.

Veterinaire vacatures

Ben jij onderzoekend en resultaatgericht? Houd je van contact met mens en dier? En heb je relevante basiskennis in dierverzorging of biologie? Bekijk dan onze veterinaire vacatures in Emmeloord en ga aan het werk als assistent inspecteur, officieel assistent vleeskeuring, dierenarts, paraveterinair, biotechnicus of laborant.

Werk in de buurt van Emmeloord

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Emmeloord? Bekijk dan de vacatures van andere plaatsen in de regio:

Of bekijk al onze vacatures in de regio Flevoland.

Hulp bij het vinden van werk in Emmeloord

Ben je woonachtig in Flevoland of ben je op zoek naar werk in de gemeente Emmeloord, maar weet jij niet welke baan in Emmeloord het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau in IJsselmuiden. Samen vinden we jouw ideale baan.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Emmeloord via 088 – 199 2000.

Veelgestelde vragen over werken in Emmeloord