Vacatures in Haaksbergen

Vacatures Haaksbergen: Vind de vacature die bij jou past

Kom jij uit de buurt van Haaksbergen en zoek je naar een baan in de buurt? Of wil je gewoon graag werken in de stad Haaksbergen? Voor een nieuwe uitdagende functie ben je bij Abeos Uitzendbureau aan het juiste adres. Bij Abeos Uitzendbureau werken we samen met ...

Lees meer

Resultaten vacatures zoeken

Heb je vragen over een vacature of het solliciteren?

Productiemedewerker

Geplaatst op: 27-09-2023 | PR181252
Langere Tijd
36-40 uur...
MBO
Haaksbergen
Industrie
Vanaf € 11,51 per Uur

Als productiemedewerker kom je te werken in een fijne, schone en rustige productiehal. De locatie is ruim opgezet en gev...

Assemblagemedewerker

Geplaatst op: 27-09-2023 | PR181258
Langere Tijd
32-40 uur...
VMBO
Haaksbergen
Techniek
Vanaf € 7,80 per Uur

Dagelijks werk je samen met je collega's in de werkplaats. De werkomgeving is schoon, er hangt een fijne sfeer en er is ...

Procesoperator

Geplaatst op: 27-09-2023 | PR181259
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Haaksbergen
Industrie
€ 12,33 Tot € 16,00 per Uur

Als (junior) procesoperator heb je de volgende werkzaamheden;

  • voorbereiden van de machines, doormiddel van technische ...

Productiemedewerker

Geplaatst op: 27-09-2023 | PR181265
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Haaksbergen
Industrie

Wij zoeken een echt aanpakker! Jouw werkzaamheden bestaan uit het produceren en in elkaar zetten van schilders waren. D...

Mis geen nieuwe vacatures meer!

Heerlijk wonen en werken in Haaksbergen

Haaksbergen is een plaats in het oosten van Nederland, in de provincie Overijssel. De omgeving van Haaksbergen is prachtig. Je vindt er landgoederen, zandverstuivingen en veengebieden. Haaksbergen is ook een perfecte plek om te wandelen of fietsen. Naast dat Haaksbergen een leuk dorp is om te wonen, is het ook een interessant dorp om te werken. Abeos Uitzendbureau werkt samen met topwerkgevers in Haaksbergen en biedt de leukste banen aan.

Fulltime & parttime vacatures in Haaksbergen

Wil je maximaal 34 uur werken (parttime) of wil je juist gaan voor een contract met meer dan 34 uur (fulltime)? Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures bieden we ook diverse parttime vacatures in Haaksbergen en omstreken, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie vacatures

Ben je op zoek naar leuke collega's en een uitdagende baan in de industriële sector in Haaksbergen? Dan heb je bij Abeos Uitzendbureau genoeg mogelijkheden. Wij bieden altijd een groot aantal vacatures aan voor werken in de industrie. Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op de maakindustrie. Ben jij praktisch ingesteld en houd je van afwisselend en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou voor onze industrie vacatures in Haaksbergen.

Logistiek vacatures

Voor logistieke functies kan je ook zeker terecht bij Abeos Uitzendbureau. Cross jij graag rond in een heftruck of in een vrachtwagen? Kun je goed in je eentje werken en presteer je goed onder druk? Kijk dan vooral even tussen onze logistieke vacatures bij topwerkgevers in Haaksbergen.

Techniek vacatures

Op zoek naar een leuke technische baan in Haaksbergen? Abeos Uitzendbureau werkt samen met de leukste werkgevers in de technische sector. Ook de variatie in de technische vacatures is groot, je kan komen te werken met cv-ketels tot sprinklerinstallaties en van steigers tot tractoren. Bekijk hier onze techniek vacatures in Haaksbergen.

Food vacatures

Is werken in de foodsector echt iets voor jou? En wil je graag werken in Haaksbergen? Dan zoeken wij jou voor onze food vacatures in Haaksbergen. De vacatures variëren van laborant tot productiemedewerker en van procesoperator tot heftruckchauffeur. Vind de baan die bij je past bij Abeos Uitzendbureau.

Tuin- en akkerbouw vacatures

Werk je juist graag buiten én met je handen? Heb je oog voor detail en houd je van routine en eenduidig werk? Dan is een baan in de tuin- en akkerbouw wel iets voor jou. Abeos Uitzendbureau is onder andere altijd op zoek naar agrarische medewerkers, gewasverzorgers en onkruidwieders. Bekijk vooral even onze openstaande tuin- en akkerbouw vacatures in Haaksbergen.

Grond-, weg- en waterbouw vacatures

Is het aanleggen van glasvezel, elektriciteitsnetwerken of telefoonverbindingen jouw ding? Of spreekt zand van A naar B rijden in een kiepwagen, voor het ophogen van een talud, jou aan? Dan is werken in de grond, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bekijk onze grond-, weg- en waterbouw vacatures in Haaksbergen en wie weet zit er wel iets voor jou tussen!

Groen vacatures

Wil je het liefst buiten werken in Haaksbergen? Dan is werken in de groensector echt iets voor jou! Werken voor gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen, het kan allemaal via Abeos Uitzendbureau. Bekijk hier onze groen vacatures in Haaksbergen.

Milieu & energie vacatures

Kun jij goed overweg met een kiepwagen of shovel? Werk je graag met collega's in teamverband? En wil je graag een steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving? Kijk dan vooral even naar onze milieu & energie vacatures in Haaksbergen! Wie weet werk jij straks als installatiemonteur in dit leuke dorp in Overijssel.

Bouw vacatures

Zie jij een baan als opperman, voorman, tegelzetter, bouwtimmerman, metselaar of installateur wel zitten? Dan zit er misschien voor jou wel een aantrekkelijke baan tussen onze bouw vacatures in Haaksbergen.

Agribusiness & life science vacatures

Wil jij graag werken met én voor mens, dier en natuur? Dan biedt Abeos Uitzendbureau interessante functies in de agribusiness & life science. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd naar de wereld van natuurlijke en dierlijke producten? Dan zoeken wij jou voor onze agribusiness & lifescience vacatures in Haaksbergen.

Veterinaire vacatures

Ben jij onderzoekend en resultaatgericht? Houd je van contact met mens en dier? En heb je relevante basiskennis in dierverzorging of biologie? Bekijk dan onze veterinaire vacatures in Haaksbergen en ga aan het werk als assistent inspecteur, officieel assistent vleeskeuring, dierenarts, paraveterinair, biotechnicus of laborant.

Werk in de buurt van Haaksbergen

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Haaksbergen? Bekijk dan de vacatures van andere plaatsen in de regio:

Of bekijk al onze vacatures in de regio Overijssel.

Hulp bij het vinden van werk in Haaksbergen

Ben je woonachtig in Overijssel of ben je op zoek naar werk in de gemeente Haaksbergen, maar weet jij niet welke baan in Haaksbergen het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau in Hengelo. Samen vinden we jouw ideale baan.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Haaksbergen via 088 – 199 2000.

Veelgestelde vragen over werken in Haaksbergen