Vacatures in Hengelo

Vind de vacature in Hengelo die bij jou past

Ben je op zoek naar leuk en uitdagend werk in Hengelo? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen tussen de vacatures in Hengelo. Voor een nieuwe uitdagende baan ben je bij uitzendbureau Abeos aan het juiste adres.

Als eerste de nieuwste vacatures in Hengelo in je mailbox ontvangen? Maak dan nu makkelijk een vacature alert aan.

Resultaten vacatures zoeken

Job Alerts ontvangen met deze filters?

Heerlijk wonen en werken in Hengelo

Hengelo, een plaats tussen Almelo en Enschede in, ligt in de provincie Overijssel. Hengelo wordt vaak gezien als een (voormalige) industriestad. Veel technische industrie is van oudsher gevestigd in Hengelo. In de volksmond wordt Hengelo ook wel aangeduid met de naam ‘metaalstad’. In het gezellige stadshart van Hengelo vind je bijzondere winkeltjes waar je net even wat anders dan anders vindt.

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Hengelo, bijvoorbeeld Almelo, Enschede of Oldenzaal? Bekijk dan ook onze vacatures in Overijssel.

Fulltime & parttime vacatures in Hengelo

Abeos Uitzendbureau biedt vacatures voor zowel fulltime werk als parttime werk in Hengelo en omstreken. Bij Abeos werken we samen met topwerkgevers in de industrie, groen, logistiek en foodsector. Wij zoeken vakkrachten voor fulltime- en parttime vacatures die de handen uit de mouwen willen steken.

Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures zijn er ook diverse parttime vacatures in Hengelo, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie- en techniek vacatures in Hengelo

Wil je direct aan de slag als productiemedewerker of operator? Abeos heeft vaak vacatures in de techniek in de regio Hengelo. Ook in de groenvoorziening hebben we veel opdrachtgevers voor een leuke en leerzame baan. Voor de meeste productie en industrie vacatures zijn geen specifieke eisen en kun je direct aan de het werk.

Hulp bij het vinden van een baan in Hengelo

Ben je woonachtig in Overijssel en op zoek naar werk in de gemeente Hengelo? Dan ben je van harte welkom bij ons uitzendbureau in Hengelo. Als uitzendbureau met een sterke regionale binding vindt Abeos het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Hengelo via 088 - 199 2000.