Vacatures in Hengelo

Vacatures Hengelo: Vind de vacature die bij jou past

Kom jij uit de buurt van Hengelo en zoek je naar een baan in de buurt? Of wil je gewoon graag werken in Hengelo? Voor een nieuwe uitdagende functie ben je bij Abeos Uitzendbureau aan het juiste adres. Bij Abeos Uitzendbureau werken we samen met topwerkgevers in on...

Lees meer

Resultaten vacatures zoeken

Heb je vragen over een vacature of het solliciteren?

Onderhoudsmedewerker

Geplaatst op: 24-05-2023 | PR177475
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Hengelo
Industrie

Als onderhoudsmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het schoonhouden van de recycling omgeving. Jouw taken bestaan on...

Procesoperator

Geplaatst op: 24-05-2023 | PR177487
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Hengelo
Industrie

Jij bent verantwoordelijk voor;

  • het bedienen, omstellen en bijregelen van de vul- en verpakkingsmachines, trayvouwers ...

Allround monteur

Geplaatst op: 24-05-2023 | PR177488
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Hengelo
Industrie

Jij bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van het machinepark. Je verhelpt storingen aan diverse systemen en i...

Maaimachinist Hengelo

Geplaatst op: 24-05-2023 | PR177491
Tijdelijk
32-40 uur...
MBO
Hengelo
Groen

Als maaimachinist ben jij verantwoordelijk voor de groenbestekken in Hengelo. Je zorgt ervoor dat alles er opgeruimd en ...

Maaimachinist Enschede

Geplaatst op: 24-05-2023 | PR177492
Tijdelijk
32-40 uur...
MBO
Hengelo
Groen

Als maaimachinist ben jij verantwoordelijk voor de groenbestekken in Enschede en omstreken. Je zorgt ervoor dat alles er ...

Medewerker groenvoorziening Hengelo

Geplaatst op: 24-05-2023 | PR177493
Tijdelijk
32-40 uur...
MBO
Hengelo
Groen

Ben jij graag in de buitenlucht aan het werk en heb je groene vingers? Dan is deze functie wellicht iets voor jou. Je ...

Medewerker groenvoorziening Enschede

Geplaatst op: 24-05-2023 | PR177494
Tijdelijk
32-40 uur...
MBO
Hengelo
Groen

Ben jij graag in de buitenlucht aan het werk en heb je groene vingers? Dan is deze functie wellicht iets voor jou. Je ...

Chauffeur

Geplaatst op: 05-05-2023 | PR176960
Langere Tijd
36-40 uur...
VMBO
HENGELO
Logistiek
Vanaf € 11,16 per Uur

Ben jij de chauffeur die wij zoeken en beschik jij over rijbewijs CE + Code 95, dan is deze functie misschien wel wat vo...

Mis geen nieuwe vacatures meer!

Heerlijk wonen en werken in Hengelo

Hengelo, een plaats tussen Almelo en Enschede in, ligt in de provincie Overijssel. Hengelo wordt vaak gezien als een (voormalige) industriestad. Veel technische industrie is van oudsher gevestigd in Hengelo. In de volksmond wordt Hengelo ook wel aangeduid met de naam ‘metaalstad’. In het gezellige stadshart van Hengelo vind je bijzondere winkeltjes waar je net even wat anders dan anders vindt. Naast dat Hengelo een leuke stad is om te wonen, is het ook een interessante stad om te werken. Abeos Uitzendbureau werkt samen met topwerkgevers in Hengelo en biedt de leukste banen aan.

Fulltime & parttime vacatures in Hengelo

Wil je maximaal 34 uur werken (parttime) of wil je juist gaan voor een contract met meer dan 34 uur (fulltime)? Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures bieden we ook diverse parttime vacatures in Hengelo en omstreken, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie vacatures

Ben je op zoek naar leuke collega's en een uitdagende baan in de industriële sector in Hengelo? Dan heb je bij Abeos Uitzendbureau genoeg mogelijkheden. Wij bieden altijd een groot aantal vacatures aan voor werken in de industrie. Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op de maakindustrie. Ben jij praktisch ingesteld en houd je van afwisselend en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou voor onze industrie vacatures in Hengelo.

Logistiek vacatures

Voor logistieke functies kan je ook zeker terecht bij Abeos Uitzendbureau. Cross jij graag rond in een heftruck of in een vrachtwagen? Kun je goed in je eentje werken en presteer je goed onder druk? Kijk dan vooral even tussen onze logistieke vacatures bij topwerkgevers in Hengelo.

Techniek vacatures

Op zoek naar een leuke technische baan in Hengelo? Abeos Uitzendbureau werkt samen met de leukste werkgevers in de technische sector. Ook de variatie in de technische vacatures is groot, je kan komen te werken met cv-ketels tot sprinklerinstallaties en van steigers tot tractoren. Bekijk hier onze techniek vacatures in Hengelo.

Food vacatures

Is werken in de foodsector echt iets voor jou? En wil je graag werken in Hengelo? Dan zoeken wij jou voor onze food vacatures in Hengelo. De vacatures variëren van laborant tot productiemedewerker en van procesoperator tot heftruckchauffeur. Vind de baan die bij je past bij Abeos Uitzendbureau.

Tuin- en akkerbouw vacatures

Werk je juist graag buiten én met je handen? Heb je oog voor detail en houd je van routine en eenduidig werk? Dan is een baan in de tuin- en akkerbouw wel iets voor jou. Abeos Uitzendbureau is onder andere altijd op zoek naar agrarische medewerkers, gewasverzorgers en onkruidwieders. Bekijk vooral even onze openstaande tuin- en akkerbouw vacatures in Hengelo.

Grond-, weg- en waterbouw vacatures

Is het aanleggen van glasvezel, elektriciteitsnetwerken of telefoonverbindingen jouw ding? Of spreekt zand van A naar B rijden in een kiepwagen, voor het ophogen van een talud, jou aan? Dan is werken in de grond, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bekijk onze grond-, weg- en waterbouw vacatures in Hengelo en wie weet zit er wel iets voor jou tussen!

Groen vacatures

Wil je het liefst buiten werken in Hengelo? Dan is werken in de groensector echt iets voor jou! Werken voor gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen, het kan allemaal via Abeos Uitzendbureau. Bekijk hier onze groen vacatures in Hengelo.

Milieu & energie vacatures

Kun jij goed overweg met een kiepwagen of shovel? Werk je graag met collega's in teamverband? En wil je graag een steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving? Kijk dan vooral even naar onze milieu & energie vacatures in Hengelo! Wie weet werk jij straks als installatiemonteur via Abeos Uitzendbureau.

Bouw vacatures

Zie jij een baan als opperman, voorman, tegelzetter, bouwtimmerman, metselaar of installateur wel zitten? Dan zit er misschien voor jou wel een aantrekkelijke baan tussen onze bouw vacatures in Hengelo.

Agribusiness & life science vacatures

Wil jij graag werken met én voor mens, dier en natuur? Dan biedt Abeos Uitzendbureau interessante functies in de agribusiness & life science. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd naar de wereld van natuurlijke en dierlijke producten? Dan zoeken wij jou voor onze agribusiness & lifescience vacatures in Hengelo.

Veterinaire vacatures

Ben jij onderzoekend en resultaatgericht? Houd je van contact met mens en dier? En heb je relevante basiskennis in dierverzorging of biologie? Bekijk dan onze veterinaire vacatures in Hengelo en ga aan het werk als assistent inspecteur, officieel assistent vleeskeuring, dierenarts, paraveterinair, biotechnicus of laborant.

Werk in de buurt van Hengelo

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Hengelo? Bekijk dan de vacatures van andere plaatsen in de regio:

Of bekijk al onze vacatures in de regio Overijssel.

Hulp bij het vinden van werk in Hengelo

Ben je woonachtig in Overijssel of ben je op zoek naar werk in de gemeente Hengelo, maar weet jij niet welke baan in Hengelo het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau in Hengelo. Samen vinden we jouw ideale baan.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Hengelo via 088 – 199 2000.

Veelgestelde vragen over werken in Hengelo