Vacatures in Lelystad

Vacatures Lelystad: Vind de vacature die bij jou past

Kom jij uit de buurt van Lelystad en zoek je naar een baan in de buurt? Of wil je gewoon graag werken in de moderne stad Lelystad? Voor een nieuwe uitdagende functie ben je bij Abeos Uitzendbureau aan het juiste adres. Bij Abeos Uitzendbureau werken we samen met ...

Lees meer

Resultaten vacatures zoeken

Heb je vragen over een vacature of het solliciteren?

Kok grootkeuken

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177911
Langere Tijd
40 uur pe...
MBO
Lelystad
Food
Vanaf € 11,16 per Uur

Als kok check je de ingrediënten die nodig zijn voor dat je vol enthousiasme aan de slag gaat. De recepten en werkmethod...

(Vakantiekracht) proefveldmedewerker

Geplaatst op: 01-06-2023 | PR177927
Tijdelijk
36-40 uur...
VMBO
Lelystad
Agrarisch
Tot € 16,00 per Uur

De maisvelden staan binnenkort weer vol! Daarom zijn we op zoek naar medewerkers die de WUR willen helpen met het mais t...

Medewerker Technische Dienst

Geplaatst op: 03-03-2023 | PR174363
Langere Tijd
36-40 uur...
MBO
Lelystad
Techniek

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een enthousiaste technicus met een bij voorkeur werktuigbouwkundige achtergrond.

S...

Sortowanie warzyw

Geplaatst op: 01-02-2023 | PR173985
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Lelystad
Agrarisch

Praca w sortowni warzyw – praca przy linii produkcyjnej przy sortowaniu, myciu i pakowaniu warzyw korzeniowych- pasterna...

Dierverzorger MAS artikel 13F.

Geplaatst op: 26-01-2023 | PR173473
Tijdelijk
32-40 uur...
MBO
Lelystad
Veterinair
€ 14,00 Tot € 16,00 per Uur

Als biotechnicus / dierverzorger (Art. 13f) bij onze opdrachtgever waak jij op de afdeling Dierverzorging en Biotechniek ...

Mis geen nieuwe vacatures meer!

Heerlijk wonen en werken in Lelystad

Lelystad, de hoofdstad van de provincie Flevoland, is vernoemd naar Cornelis Lely, de zogenoemde vader van de Zuiderzeewerken. De stad is gebouwd in 1967 en is daarmee één van de jongste woonplaatsen van Nederland. Naast de groene omgeving van Lelystad zijn het Stadhuisplein en een oud VOC-schip bij de Batavia werf leuke bezienswaardigheden. Naast dat Lelystad een leuke stad is om te wonen, is het ook een interessante stad om te werken. Abeos Uitzendbureau werkt samen met topwerkgevers in Lelystad en biedt de leukste banen aan.

Fulltime & parttime vacatures in Lelystad

Wil je maximaal 34 uur werken (parttime) of wil je juist gaan voor een contract met meer dan 34 uur (fulltime)? Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures bieden we ook diverse parttime vacatures in Lelystad en omstreken, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie vacatures

Ben je op zoek naar leuke collega's en een uitdagende baan in de industriële sector in Lelystad? Dan heb je bij Abeos Uitzendbureau genoeg mogelijkheden. Wij bieden altijd een groot aantal vacatures aan voor werken in de industrie. Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op de maakindustrie. Ben jij praktisch ingesteld en houd je van afwisselend en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou voor onze industrie vacatures in Lelystad.

Logistiek vacatures

Voor logistieke functies kan je ook zeker terecht bij Abeos Uitzendbureau. Rijd jij graag rond in een heftruck of in een vrachtwagen? Kun je goed in je eentje werken en presteer je goed onder druk? Kijk dan vooral even tussen onze logistieke vacatures bij topwerkgevers in Lelystad.

Techniek vacatures

Op zoek naar een leuke technische baan in Lelystad? Abeos Uitzendbureau werkt samen met de leukste werkgevers in de technische sector. Ook de variatie in de technische vacatures is groot, je kan komen te werken met cv-ketels tot sprinklerinstallaties en van steigers tot tractoren. Bekijk hier onze techniek vacatures in Lelystad.

Food vacatures

Is werken in de foodsector echt iets voor jou? En wil je graag werken in Lelystad? Dan zoeken wij jou voor onze food vacatures in Lelystad. De vacatures variëren van laborant tot productiemedewerker en van procesoperator tot heftruckchauffeur. Vind de baan die bij je past bij Abeos Uitzendbureau.

Tuin- en akkerbouw vacatures

Werk je juist graag buiten én met je handen? Heb je oog voor detail en houd je van routine en eenduidig werk? Dan is een baan in de tuin- en akkerbouw wel iets voor jou. Abeos Uitzendbureau is onder andere altijd op zoek naar agrarische medewerkers, gewasverzorgers en onkruidwieders. Bekijk vooral even onze openstaande tuin- en akkerbouw vacatures in Lelystad.

Grond-, weg- en waterbouw vacatures

Is het aanleggen van glasvezel, elektriciteitsnetwerken of telefoonverbindingen jouw ding? Of spreekt zand van A naar B rijden in een kiepwagen, voor het ophogen van een talud, jou aan? Dan is werken in de grond, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bekijk onze grond-, weg- en waterbouw vacatures in Lelystad en wie weet zit er wel iets voor jou tussen!

Groen vacatures

Wil je het liefst buiten werken in Lelystad? Dan is werken in de groensector echt iets voor jou! Werken voor gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen, het kan allemaal via Abeos Uitzendbureau. Bekijk hier onze groen vacatures in Lelystad.

Milieu & energie vacatures

Kun jij goed overweg met een kiepwagen of shovel? Werk je graag met collega's in teamverband? En wil je graag een steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving? Kijk dan vooral even naar onze milieu & energie vacatures in Lelystad! Wie weet werk jij straks als installatiemonteur via Abeos Uitzendbureau.

Bouw vacatures

Zie jij een baan als opperman, voorman, tegelzetter, bouwtimmerman, metselaar of installateur wel zitten? Dan zit er misschien voor jou wel een aantrekkelijke baan tussen onze bouw vacatures in Lelystad.

Agribusiness & life science vacatures

Wil jij graag werken met én voor mens, dier en natuur? Dan biedt Abeos Uitzendbureau interessante functies in de agribusiness & life science. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd naar de wereld van natuurlijke en dierlijke producten? Dan zoeken wij jou voor onze agribusiness & lifescience vacatures in Lelystad.

Veterinaire vacatures

Ben jij onderzoekend en resultaatgericht? Houd je van contact met mens en dier? En heb je relevante basiskennis in dierverzorging of biologie? Bekijk dan onze veterinaire vacatures in Lelystad en ga aan het werk als assistent inspecteur, officieel assistent vleeskeuring, dierenarts, paraveterinair, biotechnicus of laborant.

Werk in de buurt van Lelystad

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Lelystad? Bekijk dan de vacatures van andere plaatsen in de regio:

Of bekijk al onze vacatures in de regio Flevoland.

Hulp bij het vinden van werk in Lelystad

Ben je woonachtig in Flevoland of ben je op zoek naar werk in de gemeente Lelystad, maar weet jij niet welke baan in Lelystad het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau in Dronten. Samen vinden we jouw ideale baan.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Lelystad via 088 – 199 2000.

Veelgestelde vragen over werken in Lelystad