Vacatures in Lelystad

Vind de vacature in Lelystad die bij jou past

Ben je op zoek naar leuk en uitdagend werk in Lelystad? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen tussen de vacatures in Lelystad. Voor een nieuwe uitdagende baan ben je bij uitzendbureau Abeos aan het juiste adres.

De nieuwste vacatures in Lelystad in je mailbox ontvangen? Maak dan nu makkelijk een vacature alert aan.

Resultaten vacatures zoeken

Job Alerts ontvangen met deze filters?

Biotechnicus art. 13 F

Geplaatst op: 19-09-2022 | PR112940
Duur Van ...
Aantal Ur...
MBO
Lelystad
Zoekfunctie

Als Biotechnicus ben je verantwoordelijk voor de praktische organisatie en uitvoering van dierexperimenten. Je bewaakt d...

Medewerker Pluimvee onderzoekbedrijf

Geplaatst op: 23-03-2022 | PR109249
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Lelystad
Veterinair

U bent mede verantwoordelijk voor de onderzoekkwaliteit in de stal en/of broederij en de gezondheid van de dieren. U hou...

Heerlijk wonen en werken in Lelystad

Lelystad, de hoofdstad van de provincie Flevoland, is vernoemd naar Cornelis Lely, de zogenoemde vader van de Zuiderzeewerken. De stad is gebouwd in 1967 en is daarmee één van de jongste woonplaatsen van Nederland. Naast de groene omgeving van Lelystad zijn het Stadhuisplein en een oud VOC-schip bij de Batavia werf leuke bezienswaardigheden.

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Lelystad, bijvoorbeeld Almere, Harderwijk of Kampen? Bekijk dan ook onze vacatures in Flevoland.

Fulltime & parttime vacatures in Lelystad

Abeos Uitzendbureau biedt vacatures voor zowel fulltime werk als parttime werk in Lelystad en omstreken. Bij Abeos werken we samen met topwerkgevers in de industrie, groen, logistiek en foodsector in Lelystad. Wij zoeken vakkrachten voor fulltime- en parttime vacatures die de handen uit de mouwen willen steken.

Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures zijn er ook diverse parttime vacatures in Lelystad, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Groen- en bouw vacatures in Lelystad

Wil je direct aan de slag in de groenvoorziening of in de bouw? Abeos heeft vaak Groen en bouw vacatures in de regio Lelystad. Ook in de veterinair industrie hebben we veel opdrachtgevers voor een leuke en leerzame baan. Voor de meeste productie en Groen vacatures zijn geen specifieke eisen en kun je direct aan de het werk.

Hulp bij het vinden van een baan in Lelystad

Ben je woonachtig in Flevoland en op zoek naar werk in de gemeente Lelystad? Dan ben je van harte welkom bij ons uitzendbureau in Dronten. Als uitzendbureau met een sterke regionale binding vindt Abeos het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Lelystad via 088 - 199 2000.