Vacatures in Nijmegen

Vacatures Nijmegen: Vind de vacature die bij jou past

Kom jij uit de buurt van Nijmegen en zoek je naar een baan in de buurt? Of wil je gewoon graag werken in de mooie stad Nijmegen? Voor een nieuwe uitdagende functie ben je bij Abeos Uitzendbureau aan het juiste adres. Bij Abeos Uitzendbureau werken we samen met to...

Lees meer

Resultaten vacatures zoeken

Heb je vragen over een vacature of het solliciteren?

Medewerker demontage witgoed

Geplaatst op: 30-05-2023 | PR177780
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Nijmegen
Industrie

Wij zoeken een demontage medewerker voor een recyclingbedrijf, bij voorkeur iemand die voor langere tijd aan de slag wil ...

Medewerker Rioolrenovatie

Geplaatst op: 30-05-2023 | PR177790
Duur Van ...
Aantal Ur...
Nijmegen
Grond Weg...

Als ideale kandidaat voor de functie van medewerker rioolrenovatie heb je:

Een opleiding op LBO/MBO niveau afgerond. ...

monteur

Geplaatst op: 30-05-2023 | PR177812
Langere Tijd
32-40 uur...
MBO
Nijmegen
Techniek

Werk jij graag met gereedschap en hou jij van fysiek werk? Misschien ben jij de monteur die onze opdrachtgever zoekt. De ...

Mis geen nieuwe vacatures meer!

Heerlijk wonen en werken in Nijmegen

Nijmegen, gelegen aan rivier de Waal in de provincie Gelderland, is de oudste stad van Nederland. Wandel door het Kronenburgpark, de oudste straat van Nederland of langs de pas vernieuwde Waalkade. Maak een wandeling langs de wijngaarden en over de heuvels bij Groesbeek. Richting het westen proef je hoe vruchtbaar de Betuwe is en droom je weg in het romantische Land van Maas en Waal. Naast dat Nijmegen een leuke stad is om te wonen, is het ook een interessante stad om te werken. Abeos Uitzendbureau werkt samen met topwerkgevers in Nijmegen en biedt de leukste banen aan.

Fulltime & parttime vacatures in Nijmegen

Wil je maximaal 34 uur werken (parttime) of wil je juist gaan voor een contract met meer dan 34 uur (fulltime)? Hoeveel uur je ook wilt werken, we hebben altijd werk voor je. Naast fulltime vacatures bieden we ook diverse parttime vacatures in Nijmegen en omstreken, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bijbaan of studentenwerk.

Industrie vacatures

Ben je op zoek naar leuke collega's en een uitdagende baan in de industriële sector in Nijmegen? Dan heb je bij Abeos Uitzendbureau genoeg mogelijkheden. Wij bieden altijd een groot aantal vacatures aan voor werken in de industrie. Bij onze opdrachtgevers ligt de focus op de maakindustrie. Ben jij praktisch ingesteld en houd je van afwisselend en gestructureerd werk met afgebakende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou voor onze industrie vacatures in Nijmegen.

Logistiek vacatures

Voor logistieke functies kan je ook zeker terecht bij Abeos Uitzendbureau. Cross jij graag rond in een heftruck of in een vrachtwagen? Kun je goed in je eentje werken en presteer je goed onder druk? Kijk dan vooral even tussen onze logistieke vacatures bij topwerkgevers in Nijmegen.

Techniek vacatures

Op zoek naar een leuke technische baan in Nijmegen? Abeos Uitzendbureau werkt samen met de leukste werkgevers in de technische sector. Ook de variatie in de technische vacatures is groot, je kan komen te werken met cv-ketels tot sprinklerinstallaties en van steigers tot tractoren. Bekijk hier onze techniek vacatures in Nijmegen.

Food vacatures

Is werken in de foodsector echt iets voor jou? En wil je graag werken in Nijmegen? Dan zoeken wij jou voor onze food vacatures in Nijmegen. De vacatures variëren van laborant tot productiemedewerker en van procesoperator tot heftruckchauffeur. Vind de baan die bij je past bij Abeos Uitzendbureau.

Tuin- en akkerbouw vacatures

Werk je juist graag buiten én met je handen? Heb je oog voor detail en houd je van routine en eenduidig werk? Dan is een baan in de tuin- en akkerbouw wel iets voor jou. Abeos Uitzendbureau is onder andere altijd op zoek naar agrarische medewerkers, gewasverzorgers en onkruidwieders. Bekijk vooral even onze openstaande tuin- en akkerbouw vacatures in Nijmegen.

Grond-, weg- en waterbouw vacatures

Is het aanleggen van glasvezel, elektriciteitsnetwerken of telefoonverbindingen jouw ding? Of spreekt zand van A naar B rijden in een kiepwagen, voor het ophogen van een talud, jou aan? Dan is werken in de grond, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bekijk onze grond-, weg- en waterbouw vacatures in Nijmegen en wie weet zit er wel iets voor jou tussen!

Groen vacatures

Wil je het liefst buiten werken in Nijmegen? Dan is werken in de groensector echt iets voor jou! Werken voor gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen, het kan allemaal via Abeos Uitzendbureau. Bekijk hier onze groen vacatures in Nijmegen.

Milieu & energie vacatures

Kun jij goed overweg met een kiepwagen of shovel? Werk je graag met collega's in teamverband? En wil je graag een steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving? Kijk dan vooral even naar onze milieu & energie vacatures in Nijmegen! Wie weet werk jij straks als installatiemonteur in een van de leukste steden in Gelderland.

Bouw vacatures

Zie jij een baan als opperman, voorman, tegelzetter, bouwtimmerman, metselaar of installateur wel zitten? Dan zit er misschien voor jou wel een aantrekkelijke baan tussen onze bouw vacatures in Nijmegen.

Agribusiness & life science vacatures

Wil jij graag werken met én voor mens, dier en natuur? Dan biedt Abeos Uitzendbureau interessante functies in de agribusiness & life science. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd naar de wereld van natuurlijke en dierlijke producten? Dan zoeken wij jou voor onze agribusiness & lifescience vacatures in Nijmegen.

Veterinaire vacatures

Ben jij onderzoekend en resultaatgericht? Houd je van contact met mens en dier? En heb je relevante basiskennis in dierverzorging of biologie? Bekijk dan onze veterinaire vacatures in Nijmegen en ga aan het werk als assistent inspecteur, officieel assistent vleeskeuring, dierenarts, paraveterinair, biotechnicus of laborant.

Werk in de buurt van Nijmegen

Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Nijmegen? Bekijk dan de vacatures van andere plaatsen in de regio:

Of bekijk al onze vacatures in de regio Gelderland.

Hulp bij het vinden van werk in Nijmegen

Ben je woonachtig in Gelderland of ben je op zoek naar werk in de gemeente Nijmegen, maar weet jij niet welke baan in Nijmegen het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau in Huissen. Samen vinden we jouw ideale baan.

Bekijk de openingstijden of bel direct met een van onze flexconsultants (intercedenten) voor alle vacatures in Nijmegen via 088 – 199 2000.

Veelgestelde vragen over werken in Nijmegen