Vakgebied Groen

Werken in de groensector

Buiten werken met je handen. Fysieke inspanning leveren. Werken in teamverband. Een goed basissalaris. Dat is werken in de groensector.

De uiteenlopende opdrachtgevers in de groenvoorziening: Van Gemeenten tot werken bij een hoveniersbedrijf.

Onze opdrachtgevers in de groensector zijn uiteenlopend. Gemeenten, particulieren, waterschappen, boomkwekerijen. Dat betekent vaak een afwisselende werklocatie. In alle gevallen draait het om één ding: het aanplanten en onderhouden van groen. Van tuinen aanleggen tot boomonderhoud. En van het aansturen van groenwerkers tot het maaien, schoffelen en onderhouden van bermen, parken en natuurterrein.

Ontdek onze vacatures in (de) groenvoorziening bij toonaangevende werkgevers

Ben jij een buitenmens? Houd je van samenwerken? Steek je graag je handen uit de mouwen? En heb je oog voor detail? Ontdek dan onze vacatures in de groensector bij topwerkgevers als Gemeente Nijkerk, SIGHT Landscaping, Waterschap Vechtstromen of Vertisol.

Functies in de groensector

- Medewerker grootgroen
- Medewerker groenvoorziening
- Hovenier
- Grondwerker
- Kraanmachinist
- Voorman groenvoorziening
- Grondman boomverzorging
- Maaimachinist

En nog veel meer!

Naar vacatures groenvoorziening

Welke opleidingen en certificaten heb je nodig als medewerker groenvoorziening?

Wij bieden uiteenlopende vacatures in de groensector. Voor sommige functies heb je speciale certificaten nodig.

Werken in het groen zonder diploma

Heb je nog niet de juiste opleiding of certificering? Geen probleem! ij Abeos kun je werken in het groen zonder diploma. Wij kunnen je om- of bijscholen voor een baan in de groensector via de Abeos Vakschool.

- Cursus Basisveiligheid VCA
- Veilig werken langs de weg
- Certificaat gebruik motorkettingzaag

Abeos Agri Diensten, hét uitzendbureau in de groensector

Wat Abeos Agri Diensten bijzonder maakt, komt voort uit onze historie, onze roots, maar vooral ook uit onze mentaliteit en ambitie. We denken in oplossingen en kansen. We begrijpen de context waarin onze opdrachtgevers opereren. We zijn niet alleen leverancier, maar vooral ook partner. We werken vanuit onze coöperatieve gedachte. Samen met én voor elkaar. Dat maakt ons Abeos uitzendbureau.

Hulp nodig bij het vinden van werk in de groen sector?

Wil jij aan de slag in de groensector? en ben jij op zoek naar werk bij jou in de buurt? maar weet jij niet welke baan het beste bij jou past? Of wil je graag direct aan de slag? Neem vandaag contact op met onze flexconsultants van ons uitzendbureau. Samen vinden we jouw ideale baan.

Aan het werk als groenwerker niets voor jou? Bekijk de andere vakgebieden!

Zie jij jezelf eerder werken met elektrotechniek, in de voedselindustrie of met het produceren en verpakken van fabrieksproducten? Bekijk dan onze andere vakgebieden en ontdek werken in techniek, food of industrie!

Kom bij ons langs.

Online inschrijven kan bij ons binnen 1 minuut. Liever persoonlijk contact? Dat kan! We hebben 10 vestigingen verspreid over Nederland. Samen met jouw persoonlijke flexconsultant vind jij het werk dat je zoekt!