1. Vestigingen
  2. Abeos Uitzendbureau Emmen

Abeos Uitzendbureau Emmen

Abeos Uitzendbureau voor regio Emmen

Als uitzendbureau met een sterke regionale binding vindt Abeos het belangrijk om met fysieke vestigingen aanwezig te zijn. We zijn dichtbij onze kandidaten, medewerkers en opdrachtgevers. De Abeos vestigingen zijn op werkdagen open tussen 08.30 en 17.00. Wil je zeker weten dat je contactpersoon aanwezig is? Bel dan even van tevoren via telefoonnummer 088 - 199 2000.

Bekijk actuele vacatures in Emmen e.o.

Onze flexconsultants in Emmen

Direct en persoonlijk contact, dat vinden wij vanzelfsprekend. Kunnen wij je helpen bij het vinden van de juiste baan? Of ben je als werkgever op zoek naar flexibel inzetbare vakkrachten? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens. Onze collega's van Abeos Uitzendbureau in Emmen helpen graag verder.

Edwin Tabak

Edwin Tabak

flexconsultant

Annemiek Wever

Annemiek Wever

flexconsultant

Abeos Cross Border Services in Emmen

Vele opdrachtgevers in de tuinbouw, food en logistiek vertrouwen op de inzet van flexibele, hardwerkende, EU medewerkers. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Ælze de Jong

Ælze de Jong

flexconsultant

Abeos Uitzendbureau

Bezoekadres:

Abeos Uitzendbureau
Scheggertdijk 22
7218 NB Almen

Onze vak-gebieden.

Wij zijn hét uitzendbureau voor industrie, logistiek, food en groen. We kennen deze vakgebieden als geen ander en steken onze handen graag voor jou uit de mouwen. Passend werk zonder gedoe. Iets voor jou?