Aanmelden voor werken en leren via Abeos Vakschool

Aanmelden Werkend leren via Abeos Vakschool

Is werkend leren iets voor jou? Meld je snel en eenvoudig aan voor de Abeos Vakschool door onderstaand formulier in te vullen. We nemen daarna contact met je op.

"Met het werken en leren traject via de Abeos vakschool leer je het vak, doe je werkervaring op en krijg je ook gewoon salaris. En óók een jaarcontract met baangarantie!"

Wil je werken als vakkracht, maar geen opleiding of ervaring? Meld je aan voor Abeos Vakschool

Wil je aan de slag als vakkracht, maar heb je niet de gevraagde opleiding? Of beschik jij wel over de juiste mentaliteit maar niet over de bijbehorende certificaten? Dan biedt de Abeos Vakschool jou de kans! Meld je aan of neem contact met ons op.

Welke vakopleiding wil jij doen?

Vertel ons welk werk jij wil doen en we maken samen met jou een plan! Meld je makkelijk en snel aan via het formulier. We nemen dan contact met je op. Aanmelden doe je binnen 1 minuut.

Weken en leren én elke week geld op je rekening

Abeos Uitzendbureau is een uniek uitzendbureau binnen de Food, Industrie, Groen en Logistiek, want we zijn ontstaan vanuit een agrarische en regionaal opererende coöperatie, opgericht in 1963. Onze roots liggen dus in de vakgebieden waar je kunt gaan werken en we hebben enorm veel passie voor onze sectoren en het werk. Dit betekent niet alleen dat je via Abeos Uitzendbureau grote kans hebt op erg mooi werk, maar ook nog eens goed betaald. Daarbij betalen wij wekelijks salaris uit, dus elke week geld op je rekening!