Abeos Student is een uniek(e) uitzendbureau en arbeidsbemiddelaar voor studenten en Young Professionals binnen de Food & Agribusiness. Abeos Student werkt intensief samen met universiteiten, hogescholen en opleidingen in onze vakgebieden.

Inschrijving Abeos Student

Schrijf je makkelijk en snel in via onderstaand inschrijfformulier. Dit kost slechts 1 minuut van je tijd. Daarna ontvang je automatisch een bericht van ons en gaan wij voor je aan de slag.

Heb je de verkeerde studiekeuze gemaakt, heb je een tussenjaar of wil je gewoon lekker bijverdienen en werkervaring opdoen tijdens je studie? Dan ben je bij Abeos Student aan het goede adres! Via Abeos Student vind je de mooiste studentenbanen, (bij)banen of vakantiebanen in food, industrie, tuin- & akkerbouw, agribusiness, life science en milieu & energie.

Bekijk onze openstaande vacatures in de link hieronder. Zit er niet iets voor jou tussen? Schrijf je dan in door middel van een open sollicitatie onder aan deze pagina! Onze recruiters in Wageningen en Dronten zijn aanwezig en beschikbaar voor meer informatie en hulp bij het vinden van jouw perfecte (bij)baan.

Naar alle vacatures voor studenten

AdobeStock_244277325.jpg

Delen

Iwan van Geest

Flexconsultant
TAMARA TROMPERT.png

Tamara Trompert

flexconsultant
ARIADNE KUIPER.png

Ariadne Kuiper

Flexconsultant