Abeos
  1. Informatie voor werkzoekenden
  2. Abeos Student
  3. Schrijf je in & maak kans op een VVV-bon t.w.v. € 25,-

Schrijf je in & maak kans op een VVV-bon t.w.v. € 25,-

Abeos Student is een uniek(e) uitzendbureau en arbeidsbemiddelaar voor studenten en Young Professionals binnen de Food & Agribusiness. Abeos Student werkt intensief samen met universiteiten, hogescholen en opleidingen in onze vakgebieden.

Heb je de verkeerde studiekeuze gemaakt, heb je een tussenjaar of wil je gewoon lekker bijverdienen en werkervaring opdoen tijdens je studie? Dan ben je bij Abeos Student aan het goede adres! Via Abeos Student vind je de mooiste studentenbanen, (bij)banen of vakantiebanen in food, industrie, tuin- & akkerbouw, agribusiness, life science en milieu & energie.

Schrijf je nu in!
Afbeelding Abeos Student uniek uitzendbureau voor studenten en Young Professionals binnen Food & Agribusiness.

Bekijk onze openstaande vacatures in de link hieronder. Zit er niet iets voor jou tussen? Schrijf je dan in door middel van een open sollicitatie onderaan de pagina. Onze recruiters in Wageningen en Dronten zijn aanwezig en beschikbaar voor meer informatie en hulp bij het vinden van jouw perfecte (bij)baan. Je maakt daarnaast ook kans op een VVV-bon t.w.v. €25,-.

Naar alle vacatures voor studenten

Inschrijving Abeos Student

Schrijf je makkelijk en snel in via onderstaand inschrijfformulier. Dit kost slechts 1 minuut van je tijd. Daarna ontvang je automatisch een bericht van ons en gaan wij voor je aan de slag.