Abeos
  1. Informatie voor werkzoekenden
  2. Inschrijven of solliciteren binnen 1 minuut

Inschrijven of solliciteren binnen 1 minuut

Op zoek naar een baan via Abeos - Hoe gaat dat in zijn werk?

Ben je op zoek naar leuk werk dat bij je past? Voor tijdelijk of met kans op een vaste aanstelling? Werk in de food industrie, transport of productie vind je via Abeos Uitzendbureau. Maar hoe gaat dat in zijn werk...

Inschrijven binnen 1 minuut

Bij Abeos kun je makkelijk en snel inschrijven, zelfs binnen 1 minuut. Je gaat dan direct naar 'SCHRIJF JE IN' en vult slechts 4 velden met je gegevens in en de rest gaat vanzelf. Je wordt dan binnen 1 werkdag teruggebeld door een flexconsultant (intercedent) van Abeos om je inschrijving telefonisch compleet te maken.

Daarna kijk je samen met de flexconsultant of er vacatures in de buurt van jouw woonplaats zijn die passen bij jouw wensen. Als er een leuke en passende vacature is, dan wordt je in overleg met flexconsultant voorgesteld. Als er een match is, dan ga je op gesprek bij de opdrachtgever om kennis te maken of om direct aan de slag te gaan. Een gesprek is namelijk niet altijd nodig en soms werkt het het beste om gewoon zo snel mogelijk aan de slag te gaan. Daar houden we van bij Abeos, we zeggen niet voor niets: Geen gedoe, gewoon werken!

Solliciteren op een vacature binnen 1 minuut

Je kunt ook eerst de vacatures bekijken en dan gericht reageren op leuke vacatures. Dit gaat via de pagina Vacatures . Als je een vacature ziet die je aanspreekt, dan kies je 'Solliciteer' of 'Solliciteer direct' en daarna vul je de 4 velden in met je gegevens. Je wordt dan binnen 1 werkdag terugegebeld door de flexconsultant (intercedent) van Abeos die de vacature behandeld. Samen maak je je inschrijving compleet en bespreek je hoe je sollicitatie verder gaat.

Ook hier geldt dat je in overleg met de flexconsultant wordt voorgesteld. Als er een match is, dan kun je gaan kennismaken met de opdrachtgever of direct aan de slag gaan. Een gesprek is namelijk niet altijd nodig en soms werkt het het beste om gewoon zo snel mogelijk aan de slag te gaan. Dus ook hier geldt: Geen gedoe, gewoon werken!

Online solliciteren of inschrijven in 1 minuut

Online solliciteren of inschrijven in 1 minuut

Bij Abeos Uitzendbureau houden we niet van gedoe. Dus geen lange formulieren of verplicht uploaden van je CV. Gewoon binnen 1 minuut solliciteren of inschrijven voor een leuke baan. Daarna hoor je binnen een werkdag van ons. Ontdek het zelf!

Kom bij ons langs.

Online inschrijven kan bij ons binnen 1 minuut. Liever persoonlijk contact? Dat kan! We hebben 10 vestigingen verspreid over Nederland. Samen met jouw persoonlijke flexconsultant vind jij het werk dat je zoekt!

Onze vak-gebieden.

Wij zijn hét uitzendbureau voor industrie, logistiek, food en groen. We kennen deze vakgebieden als geen ander en steken onze handen graag voor jou uit de mouwen. Passend werk zonder gedoe. Iets voor jou?