Abeos
  1. Organisatie Abeos

Organisatie Abeos

Abeos Uitzendbureau

Abeos is meer dan alleen een uitzendbureau. Abeos gaat verder waar de meeste uitzendbureaus stoppen met hun dienstverlening. Wat Abeos anders maakt komt voort uit onze historie, onze roots, maar komt vooral ook voort uit onze mentaliteit en ambitie. We denken in oplossingen en kansen. We begrijpen de context waarin onze opdrachtgevers opereren. We zijn niet alleen leverancier, maar vooral partner. We werken vanuit onze coöperatieve gedachte. Samen met en voor elkaar. Dat maakt ons Abeos.

Historie.

Abeos heeft een interessante ontstaansgeschiedenis. In 1963 werd de Coöperatieve Vereniging Agrarische Bedrijfsverzorging opgericht. Een bedrijf van en voor agrariërs met als primaire doelstelling: de continuïteit van het agrarisch bedrijf waarborgen. Bij ziekte of overlijden van de ondernemer, kunnen leden een beroep doen op de medewerkers van Abeos. Bij vervanging van de agrarisch ondernemer alleen is het niet gebleven. Het takenpakket van de medewerkers is in de loop der jaren uitgebreid met sectorspecifieke werkzaamheden zoals klauwverzorging, veescheren, ontsmetten, pluimveevangen en het afspenen van varkens. En agrariërs doen tegenwoordig ook een beroep op Abeos voor vaste medewerkers.

Abeos uitzendbureau ook buiten agrarische sector

Sinds een aantal jaren is Abeos ook actief buiten de agrarische sector, zoals bij bedrijven in de bouw, grond-, weg- en waterbouw, metaalsector, groenvoorziening en transportsector. Deze sectoren maken gebruik van onze ruime ervaring met de (tijdelijke) inzet van vakkundig personeel.

Uitzenden en detacheren via Abeos uitzendbureau

Daarnaast heeft Abeos geruime tijd ervaring in het uitzenden en detacheren van MBO en HBO/WO gediplomeerd personeel in administratieve, secretariële, management, managementondersteunende, commerciële en veterinaire functies.

Abeos is vandaag de dag een bedrijf met een sterke hang naar het verleden, maar met het vizier gericht op de toekomst. Dagelijks hebben wij zo’n 4.500 medewerkers aan het werk.

Abeos is lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen).

Meer informatie over Abeos uitzendbureau

Missie & Visie.

De missie en visie van Abeos zijn richtinggevend voor de toekomst. Met deze duidelijke koers bouwen we aan onze moderne coöperatieve vereniging zodat zowel leden, klanten als medewerkers daar profijt van hebben.

De missie van Abeos

De beste regisseur van flexibele arbeid zijn voor organisaties en medewerkers binnen de Agri & Food sector en haar aanpalende sectoren.

De visie van Abeos

Wij bieden zekerheid door flexibilisering van arbeid zo te regisseren dat het waarde toevoegt aan continuïteit en groei bij onze beide klantpartijen.

Lees meer over Abeos uitzendbureau

Kom bij ons langs.

Online inschrijven kan bij ons binnen 1 minuut. Liever persoonlijk contact? Dat kan! We hebben 10 vestigingen verspreid over Nederland. Samen met jouw persoonlijke flexconsultant vind jij het werk dat je zoekt!