Over Abeos Uitzendbureau

Historie

In 1963 werd de Coöperatieve Vereniging Agrarische Bedrijfsverzorging opgericht nu Abeos geheten. AB refereert aan onze oorsprong in de agrarische bedrijfsverzorging. EOS staat voor de dageraad, als in een nieuw begin. Een bedrijf van en voor agrariërs met als primaire doelstelling: de continuïteit van het agrarisch bedrijf waarborgen. Bij vervanging van de agrarisch ondernemer alleen is het niet gebleven.

Heden

Abeos Uitzendbureau koppelt deskundige en enthousiaste vakkrachten aan bedrijven die (tijdelijk) personeel zoeken. Dat doen we door onze kennis van de arbeidsmarkten, waarin we actief zijn te koppelen aan slimme ICT-oplossingen. Sinds een aantal jaren is Abeos Uitzendbureau ook actief buiten de agrarische sector, zoals bij bedrijven in de bouw, metaalsector, grond-, weg- en waterbouw, groensector en transportsector.

Deze sectoren maken gebruik van onze ruime ervaring met de (tijdelijke) inzet van vakkundig personeel. Daarnaast heeft Abeos Uitzendbureau eveneens ervaring in het uitzenden en detacheren van mbo en hbo/wo gediplomeerd personeel in veterinaire functies. Abeos Uitzendbureau is vandaag de dag een bedrijf met een sterke hang naar het verleden, maar met het vizier gericht op de toekomst. Dagelijks hebben wij zo’n 4.500 medewerkers aan het werk.

Toekomst

Nu is het moment gekomen dat we ook de rest van Nederland kennis laten maken met onze dienstverlening. Wij streven er naar om binnen vijf jaar marktleider te worden op de Agri & Food arbeidsmarkt door het ontwikkelen van vakmanschap te combineren met de kracht van ICT. Door slimme ICT oplossingen willen we uitgroeien tot een leidende high touch organisatie met professionele en dynamische totaaloplossingen op het gebied van flexibele arbeid.

Terug naar Franchise

Delen