Abeos
  1. Over Abeos Uitzendbureau
  2. Werken bij Abeos Uitzendbureau

Werken bij Abeos Uitzendbureau

Werken bij een uitzendbureau | Abeos Uitzendbureau

Abeos Uitzendbureau is hét uitzendbureau voor tijdelijk en langlopend werk binnen de industrie, logistiek, food of groensector. We steken graag onze handen uit de mouwen. Alles om snel te doen waar het écht om gaat: gewoon werken. Deze mentaliteit danken we aan onze roots. Die liggen in het oosten van Nederland. Dat merk je aan alles. We houden van aanpakken. En dat doen we samen. Samen met onze opdrachtgevers. Samen met onze uitzendkrachten.

Stuur direct een open sollicitatie

Werken bij een uitzendbureau | Vacatures bij Abeos Uitzendbureau

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen. Ook voor in onze eigen organisatie. Heb jij een aanpakkersmentaliteit en een commerciële en ondernemende instelling? Bekijk dan eens onze eigen vacatures!

Naar overzicht actuele vacatures binnen Abeos

Werken bij Abeos Uitzendbureau | Geen gedoe. Gewoon werken.

Abeos Uitzendbureau is ontstaan vanuit een agrarische en regionaal opererende coöperatie, opgericht in 1963. Vanuit deze basis is Abeos Uitzendbureau ontstaan én uitgegroeid tot een 2.500 mensen tellend Top 30 uitzendbureau. Onze roots maken wie wij vandaag de dag zijn en hoe wij werken. Vakkundig, doelgericht en met daadkracht. En dat allemaal met de vertrouwde nuchtere mentaliteit uit het oosten.

Meer weten of afspraak maken?
Werken bij een uitzendbureau: Abeos uitzendbureau. Bekijk de actuele vacatures

Werken bij Abeos Uitzendbureau | Ons verhaal

Abeos Uitzendbureau is ontstaan uit de Coöperatieve Vereniging Agrarische Bedrijfsverzorging. Dit was een bedrijf van en voor agrariërs. Het hoofddoel: de continuïteit van het agrarisch bedrijf waarborgen. Zodra een ondernemer ziek werd of overleed, konden leden van de vereniging een beroep doen op medewerkers van Abeos. Schouders eronder en elkaar helpen in tijden dat het nodig is.

Hier bleef het niet bij. Abeos-medewerkers zijn door de jaren heen breder inzetbaar geworden vanwege specifieke vaardigheden in de sector. Dit groeit door naar het leveren van aanpakkers en vakkrachten buiten de agrarische sector, zoals bij bedrijven in de bouw, metaalsector, grond-, weg-, en waterbouw, groensector en transportsector. Inmiddels is het uitzenden en detacheren van mbo en hbo/wo gediplomeerd personeel ondergebracht bij Abeos Uitzendbureau.

Wil je ook werken bij Abeos Uitzendbureau?

Bij Abeos Uitzendbureau houden we dus van aanpakken. Ook denken en doen we groots. We werken voor een groot aantal landelijke- en regionale opdrachtgevers. We werken aan grootse projecten. Maar altijd met de vertrouwde nuchtere mentaliteit, doelgerichtheid en daadkracht.

We zijn er voor de harde werkers. En zelf werken we ook hard. Geen gedoe. Gewoon zorgen dat er gewerkt kan worden.
Past dit bij jou en heb jij een commerciële en ondernemende instelling? Bekijk dan onze interne vacatures of schrijf je in.

Makkelijk inschrijven binnen 1 minuut
Werken bij een uitzendbureau: Franchise bij Abeos uitzendbureau

Open sollicitatie Abeos intern

Vul hier je gegevens in en je hoort binnen een werkdag van ons.