Start je eigen uitzendbureau

Dus je denkt erover om je eigen uitzendbureau te starten, maar je wilt er niet helemaal alleen voor staan? Welkom op de franchise informatiesite van Abeos! Hier vertellen wij jou graag kort wie wij zijn en wat onze franchiseformule jou te bieden heeft. Natuurlijk licht deze site slechts een tipje van de sluier op. Daarom vertellen wij jou graag alle ins en outs tijdens een persoonlijk gesprek. Laat jouw gegevens achter via onderstaand formulier, wij praten je graag bij.

"Een intensieve samenwerking vanuit wederzijds vertrouwen, op basis van zelfstandig ondernemerschap onder ons sterke merk en volgens een vaststaande formule, met als doel gezamenlijk een beter resultaat boeken dan de optelsom van het resultaat voor ieder afzonderlijk. "

Sterk merk, sterk in DOEN

Abeos bestaat al 55 jaar en heeft in die periode een uistekende naam opgebouwd bij haar doelgroepen. Ook buiten het Oosten van Nederland worden wij steeds bekender. Onze website is de best bezochte site binnen het segment. Samen met onze franchisennemers doen we er alles aan om onze klanten dagelijks te bewijzen dat wij sterk zijn in DOEN.

Vliegende start

Onze hele organisatie is er op gericht jou die vliegende start te bezorgen om snel je eerste successen te boeken als ondernemer. Door een gedegen voorbereidingstraject en de professionele ondersteuning van het Servicekantoor, kun jij je volledig richten op waar het om draait. Het vinden van de leukste banen en beste krachten. Wij regelen de rest voor jou.

Wat de voordelen zijn?

Maximaal ondernemen, minimale risico's Geen administratieve rompslomp; debiteurenbeheer en facturatie regelen wij namens jou

Samen sta je sterker Synergievoordeel met collega's en delen van kennis en kunde

Hoge kwaliteitsstandaard

 • ABU lid
 • NEN 4400-1
 • SNA
 • Veiligheidscertificaat Uitzendbureau's
 • SNF
 • IKB Pluimvee
 • Keurmerk Fair Produce
 • SCA Procescertificaat Asbestverwijdering

Lokaal ondernemerschap Met ondersteuning van een Top 25 uitzendorganisatie

Breed dienstenpakket Uitzenden, Detacheren, Opdrachtbemiddeling, Werving & Selectie en Cross Border Services

Beschik jij over:

Mensenkennis, ondernemerschap en doorzettingsvermogen? Dan heb je in de basis de kwaliteiten in huis om te kunnen slagen als franchisenemer.

Natuurlijk is uitzendkennis en -ervaring een pré, maar niet verplicht. Een financiële reserve/partner om de opstartperiode te kunnen overbruggen is noodzakelijk.

Procedure

 1. Kennismakingsgesprek.
 2. Verdiepend gesprek over de formule na tekenen voor geheimhouding.
 3. Kandidaat: uitwerken ondernemersplan, begroting en marktonderzoek (wij kunnen hierbij begeleiden). Tekenen intentieverklaring.
 4. Bespreken ondernemersplan, vastleggen regio, laatste vragen.
 5. Tekenen franchiseovereenkomst en voorbereiden start.
 6. Start!

Aanvraag meer informatie over franchise

Ja, ik wil meer informatie over Abeos Franchise.

Delen